A leghatékonyabb kereskedelmi mosodai műveletek
 

Thumbnail Thumbnail

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek kielégítik a mosodai igényeket és segítik ügyfeleink üzleti céljainak elérését.

 

A mosási higiénia és a mosodai üzemeltetési előírások betartásához hatékony termék- és szolgáltatás-ellátás szükséges. A zökkenőmentes folyamatok kiépítéséhez széleskörű ismeretekre van szükség ügyfeleink műszaki és működési igényeinek kielégítése érdekében. Iparágvezető alkalmazás-szakértőink több mint 100 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és világszerte több mint 1300 ipari csőmosógépet helyeztek üzembe. A Clax MASTER egy olyan moduláris platform, amelyet arra terveztek, hogy segítsen kezelni a mosási folyamat minden szakaszát, eközben szakértelmet és támogatást nyújtva az iparági szabványok előírásainak betartásához és a működési hatékonyság javításához.
 

Operational EfficiencyCommercial LaundryClax MasterCommercial Laundry

Fenntartható megközelítésünk

 

Egy olyan világban, ahol több erőforrást fogyasztunk, mint amennyit bolygónk termel, a termékek élettartamának meghosszabbítása érdekében új, okosabb módszerekbe fektető vállalkozások hoznak az iparágban valódi változást. Az ágynemű teljes életciklusára összpontosítva segítünk ügyfeleinknek az ágynemű élettartamának meghosszabbításában és az erőforrások optimális felhasználásában.

 

Holisztikus megközelítést alkalmazva, amely cégünket megkülönbözteti versenytársainktól, textilápolási szakértőink támogatják ügyfeleinket az ágynemű kiválasztásától a mosási folyamaton át a végső ártalmatlanításig. A mosodai műveletek átfogó áttekintése új betekintést nyújt ügyfeleink számára, amely növeli a vendégélményt, csökkenti a költségeket és előmozdítja a fenntarthatóságot.

 

Commercial Laundry