Kiskereskedelem
Márkavédelem

Thumbnail Thumbnail

Szakértelmünk és iparág-specifikus technológiáink révén olyan megoldásokat kínálunk, amelyek megóvják ügyfeleink márkáját és segítenek a vállalkozások növekedésben.

 

A Diversey világszerte sikeres a kiskereskedelemben szakmai rálátásunk és vásárlóink igényeinek megértése miatt. Megoldásaink gyakorlati szempontok szerint tükrözik mindazt, amiről tudjuk, hogy milyen kihívásokkal jár, és hogyan határozza meg az üzleti sikerességet.
 

 

Működési hatékonyság
Legyen szó a legalacsonyabb tulajdonosi összköltségű, integrált takarítórendszerekről, vagy helyszíni képzésről, minden esetben segítünk pénzt megtakarítani azáltal, hogy optimalizáljuk a termékekbe, a személyzetbe, az erőforrásokba és a berendezésekbe történő befektetéseket.
 

Vásárlói élmény
A tisztaság és az élelmezésbiztonság nagy hatással van az ügyfelek megtartására, ezért megoldásaink a kockázat csökkentése és a megfelelés biztosítása érdekében olyan alapvető területeket fednek le, mint a padlók, a mosdók és az élelmiszerosztályok.
 

Fenntarthatóság
Nem szabad megengedni, hogy egy vállalkozás a környezet, vagy a személyzet egészségének terhére legyen sikeres, ezért támogatjuk ügyfeleinket környezetbarát megoldásokkal, amelyek megalapozott pénzügyi és társadalmi felelősségvállalásra alapulnak.
 

Emberek és biztonság
Az elcsúszásos balesetektől a katasztrófa utáni helyreállításig programjaink könyvvizsgálatokkal, továbbfejlesztett jelentéstétellel és képzéssel, a személyzet jobb elégedettségével és üzembiztos vegyszerkezelő rendszerekkel támogatják ügyfeleink vállalkozásait.

mit teszünk önért


 

A megjelenésnél nincs fontosabb

Tudta, hogy a nem megfelelő tisztaság miatt a fogyasztók kb. 50%-a nem tér vissza bizonyos boltokba? A piackutatási eredmények szerint a fogyasztók túlnyomó többsége figyelembe a tisztaságot is számításba veszi, amikor arról dönt, hogy hol vásárol. Ez a boltok megjelenését, valamint a vállalkozások által alkalmazott takarítási és higiéniai megoldásokat a boltok által kínált termékekhez és szolgáltatásokhoz hasonlóan kulcsfontosságúvá teszi.

vevőreakció

 

Az élelmezésbiztonsági és takarításkezelési megoldásokkal foglalkozó partneri kapcsolat a Diversey-vel okosabb, hosszú távú befektetést jelent a márkába, a vállalkozásba és annak ügyfeleibe.