A takarítás internete
A takarítás forradalmian új perpsektívája

Thumbnail Thumbnail

Összekapcsolt tisztítás

 

A Takarítás internete (IoC) egy új platform, amely távolról felügyeli a berendezéseket, gépeket és műveleteket az érzékelők által generált adatok révén. Az adatelemzés segítségével teljes körű betekintést lehet nyerni a műveletekbe, az adagolásba, az előírások betartásába és a gép teljesítményébe. A platform tartalmaz egy digitális portált és egy intuitív irányítópultot, melynek segítségével a felhasználók áttekinthetik az adatokat és a folyamatokat. Ez a számszerűsíthető információ ügyfeleink számára értékes, valós idejű betekintést nyújt a működési műveletekbe a fő teljesítménymutatók egyszerű és gyors értelmezésével. Ez a mély betekintés lehetővé teszi a minőség javítását, miközben csökkenti a tisztítási és higiéniai programok költségeit.

 

Az IoC valódi értéke az ételmérgezések megelőzésében és a kórházi fertőzések okozta költségeinek csökkentésében rejlik. Ez elősegíti a márkák védelmét, javítja az ügyfelek elégedettségét, vizet és energiát takarít meg, növeli a termelékenységet és távoktatást biztosít. Az IoC védi ügyfeleinket, a gyermekeket és az eszközöket, miközben átalakítja a tisztítóipart. Mindez összekapcsolja a szolgáltatási modellek reaktívról proaktívra és prediktívre történő átformálását. Az ilyen eszközökkel való kapcsolattartás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy távolról ellenőrizzék működésüket a termelékenység, a biztonság és az működési teljesítmény javítása érdekében. A IoC lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy javítsák a termelékenységet, az előírások betartását, a működési teljesítményt és a fenntarthatóságot.

 

A szolgáltatás új nézetből is vizsgálható az IoC használatával. A távolról felügyelt műveletek lehetővé teszi a problémák előrejelzését és proaktív kezelését, csökkentve az állásidőket. Ezek a technológiák olyan módon befolyásolják majd az iparágat, ahogyan azt korábban nem is képzeltük volna. Forradalmasítja a takarítást, mi pedig mindvégig mérjük annak eredményeit. Az IoC megoldásai között találhatók az IntelliTrail®, az IntelliDish™, az IntelliLinen rendszerek és az Intellibot® robotok.

 

A Diversey tanulásmenedzsment-rendszere

A tanulás hatékonyabbá tehető a vállalkozások, az oktatók és az alkalmazottak számára azáltal, ha a lehető legnagyobb költséghatékonyságú módszereket alkalmazzuk.