Létesítményüzemeltetés

Thumbnail Thumbnail

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek időt takarítanak meg, és növelik a bevételt, miközben nagyobb értéket teremtenek az ügyfelek számára.

 

Úgy gondoljuk, hogy a tisztítási műveletek csak akkor lehetnek sikeresek, ha az érdekelt felek minden igényét kielégítik. Ezért minden Diversey megoldás az ügyfelek igényeinek megértésével kezdődik. Iparági vezetőként tapasztalatainkat és rálátásunkat felhasználva olyan új lehetőségeket teremtünk, amelyek segítenek az épületüzemeltetési vállalkozások üzleti növekedésében.

Value Creation

 

Működési hatékonyság
Megvizsgáljuk a takarítás teljes költségét a munkabérektől a készletekig, a minőségtől a tőkeigényig, és olyan megoldásokat kínálunk, amelyek elősegítik, hogy ügyfeleink műveletei könnyebbé, zöldebbé és költséghatékonyabbá váljanak.

 

Nyereséges növekedés
Egy vállalkozás sikere az új ügyfelek folyamatos megszerzésén, valamint a meglévő szerződések optimalizálásán alapul. Segítünk e célok elérésében a bevált gyakorlatok, a teljesítési feltételek differenciálása és az általános költségmegtakarítás révén.

 

Folyamatos innováció
Annak érdekében, hogy a vállalkozások gyorsabban válthassanak, folyamatosan innovatív termékrendszereket, módszertanokat és támogatási szolgáltatásokat fejlesztünk, megosztva piaci ismereteinket is annak érdekében, hogy megfelelő időben találjuk meg a megfelelő megoldásokat.

 

Fenntarthatóság
A fenntartható megoldások közvetlenül az emberek és a bolygó, illetve a nyereséges működés szempontjait szolgálják. Legyen szó környezetbarát termékeinkről, a legmodernebb adagolási és hígítási rendszerekről vagy átgondolt erőforrás-gazdálkodásról, minden esetben szeretnénk egyensúlyt teremteni ügyfeleink működésében.

 

Emberek és biztonság
A csapatok motivációjának és biztonságának megőrzése különbözteti meg a "csak" jó tisztítási műveleteket a nagyszerűektől. Komolyan vesszük a biztonságot, és olyan eszközöket, oktatást és támogatást kínálunk, amelyek elősegítik a sérülések megelőzését és megkönnyítik a feladatok elvégzését.

 

Forgótőke-optimalizálás
A beszerzés korszerűsítésével, a készletek csökkentésével és a berendezések költségeinek minimalizálásával a vállalkozások saját maguk növelhetik hatékonyságukat. Ügyfeleinket intelligens flottakezelő rendszerekkel, pénzügyi megoldásokkal, valamint SmartView rendszerekkel támogatjuk.

 

Integrált épületgazdálkodási megoldások

Büszkék vagyunk arra, hogy holisztikus megközelítést kínálunk a takarításhoz okosabb, integrált megoldásokkal, amelyek a létesítmény fenntartásának minden elemére vonatkoznak a márka és az üzleti vállalkozás védelme érdekében.

integrált megoldások