Szállodaipar
Hatékony és fenntartható megoldások a jobb vendégelégedettség érdekében

Thumbnail Thumbnail

Szakértelmünk és az innovatív, teljes körű megoldásokra épülő megközelítésünk hozzájárul a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és leginkább fenntartható szolgáltatás nyújtásához.


A vendégek biztonságos, makulátlan, friss illatú környezetet és elsőrangú vendégélményt várnak el. A higiéniai megoldások globális vezetőjeként nagy hangsúlyt fektetünk a vendégszeretetre. A Diversey tovább javítja a vendégélményt a kiemelkedő elégedettség és hűség érdekében. Minden megoldásunk az üzleti igények és kihívások megértésével kezdődik.

A könnyen használható, hatékony megoldások alkalmazása következetességet biztosít a létesítmények között, és foglalkozik az ügyfeleink üzletmenetét és bevételét érintő aggályokkal, ideértve a vendégek bevonzását és megtartását, a márka erősítését, a munka- és közüzemi költségek kezelését, valamint a biztonságosabb,  fenntartható megoldások és gyakorlatok alkalmazását bolygónk egészére vonatkozóan.

Teljeskörű szállodaipari megoldások szolgáltatása


Ügyfeleink bíznak megoldásainkban, mert holisztikus takarítási megközelítést alkalmazunk, teljes körű higiéniai partnerként járunk el, amely folyamat minden lépése során támogatást nyújtunk. Nem számít a szálloda, vagy a vendéglátóipari vállalkozás mérete, az ügyfeleink számára a megfelelő, egyedi takarítási rendszert hozzuk létre.
 

Ezeket a megoldásokat terjeszthetjük el a lehető legszélesebb körben az alábbi vendéglátóipari programjaink révén:

  • Intelligens étterem
  • Fenntartható mosoda
  • Hatékony takarítás


MEGTAKARÍTÁS, NÖVEKEDÉS és NYOMON KÖVETÉS a Diversey-velA MEGTAKARÍTÁS, NÖVEKEDÉS és NYOMON KÖVETÉS modellel a Diversey a mosodai, éttermi és vendégterületek tisztítási műveleteit egy új, magasabb szintre emeli termelékeny és felelősségteljes módon, miközben a teljesítmény is nyomon követhető.

MEGTAKARÍTÁS: vegyszerek, munkabér, közüzemi költségek és a keletkező hulladék mennyisége hatékony folyamatok és megoldások révén.

NÖVEKEDÉS: az értékesítés, az ügyfél-kommunikáció és a kiváló vendégélmények révén

NYOMON KÖVETÉS: a teljesítmény és fejlesztések nyomon követése a Takarítás internetének internetes megoldásaival.