Fertőzésmegelőzés
Csökkentse a kockázatokat. Javítsa az eredményeket.

Thumbnail Thumbnail

Bizonyítékokon alapuló megoldásokat nyújtunk a fertőzések csökkentésére és az egészségesebb életkörülmények elérése érdekében.

A teljes körű megoldásokra épülő megközelítésünk folyamatos oktatást és erőforrásokat igényel a felmerülő igények kielégítésére, a bizonyítékokon alapuló takarítási és fertőtlenítési gyakorlatok megkönnyítéséhez, valamint olyan termékeket, amelyek nemcsak javítják a betegek biztonságát, hanem növelik az alkalmazottak termelékenységét is, csökkentve az ápolás általános költségeit. A fentebb felsorolt elemek mindegyike elengedhetetlen a folyamatos fejlesztéshez.
 

A fertőzés-megelőzési megoldások széles portfóliója

A Diversey számos piacon népszerűsíti termékeit, ideértve az integrált tisztítási és fertőtlenítési megoldásokat, valamint a szabadalmaztatott, gyors, hatékony, felelősségteljes és fenntartható gyorsított hidrogén-peroxidos® (AHP®) technológiát. Széles termékskálát kínálunk a felületek hatékony és felelősségteljes tisztításához és fertőtlenítéséhez az alkalmazottak és a végfelhasználók számára. Fertőzés-megelőzési megoldásaink növelik a termelékenységet és a betegek biztonságát, hogy ezzel végül biztonságosabb és kielégítőbb ellátási környezetet hozzanak létre.

Oxivir: A fertőtlenítőszerekre vonatkozó szabályok átírása

OxivirAz Oxivir fertőtlenítőszerek a hagyományos fertőtlenítőszerek alternatívái, mivel gyors hatású, széles spektrumú fertőtlenítést biztosítanak fokozott tisztítóképességgel, amely a személyzet- és betegbarát, miközben gyengéden hat a legtöbb felületen. A hatóanyag, a hidrogén-peroxid, néhány perccel a felhasználás után vízre és oxigénre bomlik.

További információkért kattintson ide.

 

Kézhigiéniai megoldások az IntelliCare-rel: okosabb tervezés és fenntartható gondozás

A kézhigiéniai igények fontosságának megértése a fertőzés megelőzésében kulcsfontosságú a személyzet által használandó biztonságos és kielégítő megoldások szempontjából. Az IntelliCare termékcsalád használ a világon először hibrid adagolóberendezést, és ez az érintésmentes adagoló javítja a megfelelőséget azáltal, hogy szükség esetén zökkenőmentesen átvált manuális üzemmódra.

 

 IntelliCare: Smarter Design and Sustainable Care

IntelliCareA világ első hibrid adagolóberendezése. Ez az érintésmentes adagoló azáltal javítja a megfelelőséget, hogy az akkumulátor lemerülése esetén zökkenőmentesen vált át manuális üzemmódra.
.

További információkért kattintson ide.

 

 

 

 

Egy UV-C fertőtlenítő technológia, amely gyors, hatékony, hordozható és megfizethető megoldást kínál.

A fizika alapelveinek felhasználásával a Moonbeam™ 3 könnyű váza és külön állítható csuklókarjai lehetővé teszik, hogy utóbbiakat szinte bármilyen szögben el lehessen helyezni az UV-C fény irányításához, lehetővé téve az UV-C jobb és kevesebb energiát igénylő adagolását. A felhasználók a felületek és berendezések optimálisabb UV-C adagolásának megfelelően helyezhetik el a robotizált, hajlítható karokat. Ez a rugalmas eszköz könnyen elhelyezhető bármilyen helyiségben, vagy létesítményben a gyors és hatékony fertőtlenítési ciklusok végrehajtásának lehetővé tétele érdekében.

 

MoonBeam™ 3: Az UV-C fertőtlenítés új megközelítése

MoonBeam 3A célzott fertőtlenítés úttörő megközelítése - ez a hordozható, nagy teljesítményű megoldás gyorsan, megbízhatóan és felelősségteljesen fertőtlenít. A MoonBeam™ 3 a gyakran érintett felületek gyors, igény szerinti fertőtlenítésére lett kifejlesztve a betegszobákban, a műtőkben és a fürdőszobákban, illetve betegápolási felszerelések, készülékek, billentyűzetek, monitorok és kerekes munkaállomások (WOW) esetében. További információk itt érhetők el.

További információkért kattintson ide.