Konyhahigiénia
Egyszerű, biztonságos és fenntartható élelmiszerbiztonsági és takarítástervezési megoldások

Thumbnail Thumbnail

Hatékony konyhahigiéniai megoldások


A vendégek számára készített nagyszerű ételek egy tiszta, védett és a konyhahigiénia legmegbízhatóbb márkáival felszerelt helyiségben készülnek. A Diversey a kis éttermektől a nagyüzemi konyháig, a kiskonyháktól a különféle vendéglátó és rendezvényszervező létesítményekig ismeri a vállalkozások minden részletét, és integrált konyhai megoldásokat kínál, amelyek kielégítik a mai vendéglátási és ételfelszolgálási szolgáltatások igényeit.

  • Az élelmiszer-pazarlás csökkentése
  • Egyszerűbb, biztonságosabb és gyorsabb tisztító- és takarítórendszerek
  • Sokkal jobb vendégélmény
  • Környezettudatos csomagolás
  • Költségszabályozás
  • Élelmiszerbiztonság


Átfogó konyhahigiéniai portfólió

A konyhai tisztítószerek és a gépi mosogatószerek, a tisztítóeszközök, az oktatás és a különféle szolgáltatások, például az IntelliDish és az IntelliConsult kombinálásával ügyfeleink a legokosabb integrált megoldásokkal készülhetnek elő a legnagyobb kihívásokra.

Konyhahigiénia

A kézi mosogató-, padló- és felülettisztítóktól, tisztító- és fertőtlenítőszerektől kezdve a speciális tisztítószerekig.
 

Kitchen cleaning

 

Gépi mosogatás
A mosószerektől, öblítőszerektől, tisztítószerektől, áztatóktól kezdve a lízing- és bérleti programokig.

MWW

Takarítóeszközök
A padló- és a belsőtéri takarítóeszközöktől a kézi mosogatásig és a konyhai eszközök tisztításáig.

cleaning tools

 

Szolgáltatások
Az alkalmazástól és a műszaki támogatástól a képzésen és a felügyeleti rendszereken át az élelmiszer-biztonsági tanácsadásig.
 

services

 

A tulajdonlási összköltség megértése

Nem számít az adott kereskedelmi egység konyhájának mérete, a hosszú távú sikerhez elengedhetetlen az alkalmazott megoldás tulajdonlási összköltségének (TCO) felmérése. Ágazati piacvezetőként a Diversey együttműködik ügyfeleivel az erőforrás-felhasználás és a vegyszerek hatékonyságának biztosításában, valamint a higiéniai, biztonsági és fenntarthatósági előírások betartásának és a kapcsolódó költségek optimalizálásában.