Megértjük, hogy nemcsak termékekre van szükség a biztonságos, egészséges tanulási környezet fenntartásához.

Az oktatási megoldások globális iparági vezetőjeként a Diversey innovatív vegyszerei, eszközei és gépei zökkenőmentesen integrálódnak programjainkban a teljesítmény optimalizálása és a hozzáadott érték maximalizálása érdekében. Ügyfeleink számára tudásalapú szolgáltatók vagyunk, több ezer tudós és mérnök, valamint berendezés-, alkalmazás- és iparági szakértő támogatásával, a legmodernebb laboratóriumokkal, amelyek ügyfeleink igényeinek megfelelő, testreszabott megoldások kidolgozására szolgálnak.

Critical Business Needs

Oktatáshoz tervezett megoldások

Naponta több mint 55 millió hallgató és 7 millió alkalmazott tanul és dolgozik az Egyesült Államok több mint 130 000 állami iskolájában és magániskolájában. Átlagosan évente körülbelül 5 napot, összesen 285 millió tanítási napot hiányoznak betegség miatt. A vonatkozó tanulmányok azt mutatják, hogy a sokat hiányzó hallgatók, akik 7,4-szer valószínűbb, hogy kiesnek az oktatásból, illetve a betegség miatt otthon maradó tanárok évente több mint 25 milliárd dollárba kerülnek az iskoláknak - ezekből az adatokból is látszik, hogy muszáj a problémát kezelő bevált, megbízható termékekbe befektetni.

Ezért folytatja a Diversey az oktatási intézmények számára olyan megoldások fejlesztését, amelyek az egészségügy és a higiénia kulcsfontosságú kérdéseivel foglalkoznak az iskolákban:

  • Működési hatékonyság
  • Fertőzésmegelőzés
  • Beltéri levegőminőség


Működési hatékonyság

A létesítmény-kiszolgálás olyan versenypiaci tevékenység, amelyben csak a leghatékonyabb szereplők tudnak jövedelmezően működni. Integrált megoldás-portfóliónk kevesebb erőforrást használ, kevesebb hulladékot termel, és kevesebb költséggel jár. Megvizsgáljuk a takarítás teljes költségét, a munkabértől és a készletektől a minőségig és a szükséges tőkebefektetésig. Segítségünkkel ügyfeleink műveletei lépésről lépésre könnyebbé, zöldebbé és költséghatékonyabbá válnak.


Fertőzésmegelőzés az iskolákban

A lakosságot fertőző kórokozók állandóan jelen vannak és komoly veszélyt jelentenek. Mivel a kórokozók folyamatosan fejlődnek, nem mindig világos, hogy hol keressük a kockázatokat, és hogyan lehetne azokat enyhíteni. Az oktatási intézményekben a betegségek terjedésének megakadályozása a helyes gazdálkodás fontos része. Általában kevesebb fertőzés-megelőzési forrás áll rendelkezésre, és a a fertőzésmegelőzési képzéshez és oktatáshoz való hozzáférés is korlátozott.

Az iskolákban olyan kórokozók telepednek meg, mint az influenza, a norovírus és a rhinovírus, amelyek mindegyike gyorsan terjed, előzetes figyelmeztetés nélkül okozva járványt és tömeges hiányzást a tanulók és az iskolai dolgozók körében. A hatékony tisztító- és fertőtlenítőszerek hozzájárulnak a betegség gócpontjainak eltávolításához, ami csökkenti a fertőzés kockázatát. A fertőzési lánc megtörése a felületek fertőtlenítésével elengedhetetlen a járványok kitörésének megelőzéséhez és biztonságos környezet kialakításához a hallgatók, a vendégek és a személyzet számára.


Beltéri levegőminőség

A GREENGUARD Környezetvédelmi Intézettel (GEI) együttműködve a termékek mellett megvizsgáltunk egy olyan tisztítórendszert is, amely elősegíti a jó beltéri levegőminőség fenntartását. A beltéri levegő minősége ma az emberi élet egyik legfontosabb környezeti kérdése. A beltéri levegőminőséggel összefüggő betegségek közé tartozik az asztma, a különféle allergiák és a tüdőbetegségek. Ezért fejlesztettük ki az Egészséges, Nagyteljesítményű Takarító (HHPC) programot. A GEI a HHPC-programunkat a szigorú GREENGUARD minősítési kritériumok felhasználásával értékelte a takarításnak a beltéri levegő minőségére gyakorolt hatásával összefüggésben. A Diversey az első olyan vállalat, amely a beltéri levegő minőségét tanúsító tisztítórendszerrel rendelkezik.