A megbízható padlóápolási partner

Thumbnail Thumbnail

Több mint száz éve iparági vezető az átfogó padlóápolási megoldásokban.

A Diversey azzal különbözteti meg magát versenytársaitól, hogy nem csupán termékeket, hanem megoldásokat szolgáltat ügyfelei részére. Olyan innovatív megoldásokat nyújtunk, amelyek túlteljesítik az elvárásokat, emellett több évtizedes padlóápolási tapasztalatainkkal és iparági piacvezető szerepünkkel ügyfeleinket támogatjuk padlóápolási céljaik elérése érdekében.

 

Az innovatív vegyszerek, az alkalmazási eszközök, gépek és a páratlan támogatás kombinálásával a Diversey megoldásai fenntarthatóbb, megbízhatóbb és jobb minőségű eredményeket nyújtanak a legalacsonyabb teljes tulajdonlási költségek mellett.
 

Vitathatatlan piacvezető pozíció a kereskedelmi padlóápolás területén

A hatékony padlóápolási megoldások azzal kezdődnek, hogy meg kell érteni a mai épületüzemeltető szolgáltatók igényeit. A Diversey az egyetlen olyan vállalat, amely átfogó padlóápolási tervet kínál vegyszerekkel, alkalmazási eszközökkel, így egyedül ez a cég szolgáltat megbízható, teljes körű megoldásokat. Széles portfóliónk és programjaink révén ügyfeleinknek a jobb megjelenés, hatékonyság, fenntarthatóság és biztonság mellett segítünk a padlóápolási célok elérésében is.

 

Minőségi padlóápolási szakértelem és támogatás

Iparági vezetőként a sikert abban látjuk, ha képesek vagyunk segíteni ügyfeleink márkájának és bevételeinek, nyereségének védelmében. Ezért minden Diversey-megoldást páratlan tapasztalatainkkal támasztunk alá, amelyek padlóápolási ismereteink felhasználásával kiaknázzák az iparág leginkább kiterjedt támogatási hálózatának lehetőségeit.

  • Az elérhető legjobb munkahelyi képzés
  • Testreszabott programfejlesztés
  • Egyénileg kezelt hibaelhárítás
  • A biztonsági programok tárolása