Textilhigiénia
Értékteremtés a mosás folyamatának minden lépése során

Thumbnail Thumbnail

Hatékony és fenntartható textilhigiéniai megoldások a vállalkozások számára az egész világon

 

Mindegy, hogy a vendégeknek, vagy a betegeknek kell minőségi, higiénikus ágyneműt szolgáltatni - minden vállalkozás arra törekszik, hogy ügyfelei számára a lehető leghatékonyabb megoldásokat kínálja. A Diversey-nél pontosan erre törekszünk, innovatív textilápolási megoldásokat kínálva, amelyek nemcsak csökkentik a költségeket és növelik a fenntarthatóságot, hanem az adott iparág és az ügyfelek mosási igényeit is kielégítik.

Fenntartható megközelítésünk

 

Globális vállalatként rendkívül érzékenyek vagyunk arra, hogy minden megoldásunkat fenntarthatóvá tegyük. Ezért keresünk mindig egyre újabb és okosabb módszereket ügyfeleink számára az erőforrások megőrzése érdekében, miközben valós és értelmezhető növekedést érünk el. Az ágynemű teljes életciklusára összpontosítva segítünk a vállalkozásoknak az ágynemű állagának megőrzésében és az erőforrások optimalizálásában, hogy megvédjük ügyfeleink márkanevét, és nem utolsósorban magát a bolygót is.

 

Textilhigiéniai szakértőink az ágynemű kiválasztástól annak végső ártalmatlanításig biztosítják támogatásukat ügyfeleink számára. Ez a holisztikus megközelítés különböztet meg minket a versenytársaktól, mérhető betekintést és megoldásokat kínálva ügyfeleink számára, amelyek hozzájárulnak a jobb vendégélményhez, az alacsonyabb működési költségekhez és a fenntarthatóbb működéshez.

 

Fabric Care Icons