Épülettisztítás
A takarítás szisztematikus megközelítése

Thumbnail Thumbnail

A takarítás szisztematikus megközelítése

 

A kemény felületek és padlók megjelenése az egyik legfontosabb tényező az épület belső megjelenésének szempontjából. A kemény padlók és a felületek megfelelő karbantartásának elmulasztása gyors romláshoz és költséges cserékhez vezet. A legnehezebb azt megérteni, hogy miként érhetők el a kívánt eredmények a megjelenés, a védelem és a biztonság szempontjából a rendelkezésre álló szűkös költségvetéssel, illetve megfelelő munkaerő és idő nélkül.

Olyan komplett, egyszerű és könnyen megvalósítható megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek választ adnak ügyfeleink összes takarítási és higiéniai kihívására. Kínálatunk napi tisztítószereket tartalmaz az épületek minden felületére; erős és nagyteljesítményű tisztítószereket a nehéz feladatokhoz és különleges vegyszereket a speciális szennyeződésekhez és foltokhoz, illetve a speciális higiéniai követelményekhez.

 

Building Care

 

A megfelelő eszközökkel, felszerelésekkel és szolgáltatásokkal a Diversey megoldásai optimalizálják a működési teljesítményt és a jövedelmezőséget, így ügyfeleink az alapvető tevékenységeikre összpontosíthatnak:

Nyereséges növekedés - A vállalkozás motorja. A Diversey olyan megoldásokat kínál, amelyek a siker érdekében segítenek új ügyfelek megszerzésében, a meglévő szerződések optimalizálásában, a szolgáltatások kibővítésében és az új piacokra való belépésben.


Forgótőke-optimalizálás - A pénzügyi források kezelése elengedhetetlen a jövedelmező eredmény eléréséhez. A Diversey segít a beszerzés korszerűsítésében, a készlet csökkentésében és a berendezés karbantartási költségeinek minimalizálásában. A pénzforgalom kritikus jelentőségű a növekedés szempontjából, ezért arra törekszünk, hogy segítsünk a költségek optimalizálásában.


Csökkentett üzemeltetési költségek - A Diversey integrált megoldás-portfólióját úgy tervezték, hogy kevesebb erőforrást igényeljen, kevesebb hulladékot termeljen és kevesebbe kerüljön. Megvizsgáljuk a takarítás teljes költségét a munkabértől a készletekig, a minőségtől a rendelkezésre álló tőkéig. Eközben folyamatosan segítségünk ügyfeleink vállalkozását könnyebbé, zöldebbé és költséghatékonyabbá tenni.


A munkavállalók teljesítménye és biztonsága - A szolgáltatási iparágban az a legjobb vállalkozás, amely a lehető legtöbbet hozza ki az alkalmazottaiból, de meg is védi őket. A Diversey komolyan veszi a biztonságot, és termékeket állít elő, képzéseket és támogatást szervez, hogy a baleseteket idejekorán megelőzze.


• Fenntarthatóság - A fenntarthatóság az emberek, a bolygó és a nyereségesség szempontjából is kulcsfontosságú tényezők. Minden az egyensúly eléréséről szól, és a Diversey-nél már régóta erre összpontosítunk. Az olyan mindennapi aggodalmak, mint a beltéri levegő minősége, a környezetbarát takarítás és a környezeti hatások egyre látványosabban befolyásolják a vásárlási döntéseket. Segítünk abban, hogy ne csak reagálni lehessen ezekre, hanem mindenki más számára jó példát is mutassanak.


Folyamatos innováció - A beszállítók ideális esetben új ötletekkel járulnak hozzá a vállalkozás fejlesztéséhez és bővítéséhez. A Diversey az épülettisztítási megoldások globális vezetője, amely széles körű szakértelemmel rendelkezik többek között az egészségügy, a kiskereskedelem, az élelmiszer-szolgáltatás, a vendéglátás, az élelmiszergyártás, a csomagolás terén. Piaci ismereteinkkel, termékrendszereinkkel, módszertanainkkal és támogatásunkkal ügyfeleink vállalkozásai gyorsabban haladhatnak a jövedelmező növekedés felé vezető úton.