Épületüzemeltetés

Thumbnail Thumbnail

A Diversey a termékeken túlmutató innovatív megoldásokat kínál, amelyek értéket teremtenek az épülettisztító szolgáltatók számára.
 


Nem könnyű kormányzati létesítmények takarítását elnyerni a mai versenypiacon. Az ügyfelek egyre többet várnak el a megtakarítások, a fenntarthatóság vagy a minőségi teljesítmény terén. A takarítás és a higiénia globális vezetőjeként megértjük ezeket a kihívásokat és olyan megoldásokat tervezünk, amelyek segítenek a sikeres létesítménytisztítási műveletek végrehajtásában. Azáltal, hogy a vegyszerek, eszközök és gépek legjobb tulajdonságait hozzáadjuk a már így is hozzáadott értéket hordozó programokhoz, elősegítjük ügyfeleink valódi működési hatékonyságának elérését, és okosabb megoldásokkal kezeljük kihívásaikat.
 


Támogatás épülettisztítási vállalkozók számára
Magunkat ügyfeleink sikerességének partnereként látjuk, és együttműködünk velük abban, hogy hosszú távon minél kevesebbet pazaroljunk, ráadásul kevesebb költséggel. Az odavezető út minden lépésénél azon vagyunk, hogy segítsünk költségtakarékosabb és környezetbarátabb műveletek végrehajtásában, amelyeket a legjobb épülettisztítási megoldások támogatnak.
 


Termékoptimalizálás
Segítséget nyújtunk a megfelelő alkalmazások kiválasztásában, ideértve a padlóápolást, a mellékhelyiség gondozását, a szagsemlegesítést, a fertőzések elleni küzdelemben stb., mindezzel következetességet biztosítva a vállalkozás működésében.
 


Dedikált támogatás
Az értékesítési, marketing-, árképzési és műszaki támogatás révén, amelyet az épületüzemeltetési vállalkozók támogatására szántak, ügyfeleink és csapatuk megbízható szolgáltatásokat kapnak minden tisztítási igényük kielégítéséhez.
 

 

Együttműködő beszerzési csoportpartnerségek
Partneri együttműködést hoztunk létre a vezető ágazati vállalatokkal és beszerző csoportokkal, hogy ügyfeleink a bevált termékek széles skálájához férhessenek hozzá.

 

BSC-képzés
Annak érdekében, hogy garantáljuk az iparág legjobb gyakorlatait és a legújabb tisztítási technológiák ismeretét, gyakorlati képzést tartunk ügyfeleink számára.LEED-EBOM tanúsítási támogatás
Hozzájárulhatunk a LEED-EBOM tanúsítás egyik előfeltételének és hat pontjának megszerzéséhez, ezzel mutatva ki elkötelezettségünket az iránt, hogy valódi, a környezetet védő piacvezető cég legyünk.