Intellibot robotok
Jobb termelékenység erőfeszítés nélkül

Thumbnail Thumbnail

A TASKI Intellibot az automatikus takarítás piacvezető márkája


A TASKI Intellibot robotok a legkorszerűbb robot érzékelők technológiájának szimbiózisát képviselik egy kiváló minőségű takarítógép minden tulajdonságával együtt a lehető legnagyobb hatékonyság és a legjobb tulajdonlási összköltség elérése érdekében.
 

swingobot2000-efficiency_icons

 

Szerezze vissza a legfontosabb feladatokra szánt időt.


Az Intellibot automata takarítási megoldások olyanok, mintha még egy alkalmazottat vennénk fel. Ezzel kétszeresére növelhető a hatékony takarítási felület, ami segít a tisztítóipar növekvő költségeinek kezelésében. Az új Swingobot 2000 sok vállalat számára ad lehetőséget a hatékonyság növelésére. A gazdasági hatások mellett az új Swingobot 2000 megbízható és magas színvonalú, emellett fenntartható takarítást eredményez.
 

Kiváló, egyszerű működés - kiindulásként a nagy érintőképernyő, mint kulcsfontosságú elem, teljes mértékben egyszerű, közérthető ikonokra épül. Szintén kiválasztható a nyelv, és az intelligens szoftver lehetővé teszi, hogy kérdéseket tegyünk fel, így ismerve meg az egyes menüket. A gyakorlatias kialakítás mellett a biztonság is a lehető legmagasabb szintű mind a felhasználó, mind a környezet szempontjából.