Testápolás
Mert minden pillanat számít

Thumbnail Thumbnail

A bőrápolással kapcsolatban tudjuk, hogy az iparágtól függetlenül még a legapróbb momentumok is nagy hatással vannak a vendégekre és a páciensekre.


A Diversey elkötelezett amellett, hogy folyamatos innováció és ügyfeleinkkel való együttműködés révén megváltoztassa a higiénia alapelveit. Higiéniai megoldásaink széles körű igényeket elégítenek ki az iparágban, ideértve a vendéglátást, az élelmiszer-szolgáltatást, az egészségügyi ellátást és a kiskereskedelmet is.

A testápolási megoldások piacvezető szereplője

A vendégek és az alkalmazottak egészségének megőrzése érdekében a kézhigiénia kulcsfontosságú szerepet játszik a káros baktériumok elleni harcban. A Diversey hatékony megoldásokat hoz létre, amelyek megfelelnek azon terek igényeinek és kihívásainak, amelyekben alkalmazzák azokat.


Vendégtér
Tudjuk, hogy az ügyfelek úgy tekintenek a vendégtér tisztaságára, hogy az tükrözi a kiszolgálóhelyiségek higiéniai szintjét. A kézhigiénia megnyugtatóan hat a vendégekre és a személyzetre is, így biztonságos, higiénikusan lezárt megoldásokat kínálunk robusztus, lopásgátlóval felszerelt adagolórendszerekkel, amelyek folyamatos rendelkezésre állást, alacsonyabb fenntartási költségeket és a magasabb vevőelégedettségi szintet biztosítanak a márka védelme érdekében.

Kiszolgálóhelyiségek
Szeretnénk lehetővé tenni, hogy ügyfeleink a vállalkozásra összpontosítsanak, ezért tervezünk biztonságosabb, egyszerűbb és kevésbé tolakodó kézhigiéniai termékeket, amelyek tökéletesen illeszkednek az alapvető folyamatok sorába. Ez lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy mindig ugyanolyan magas színvonalú munkát végezzenek az alkalmazási területeken, a helyszíneken és a különféle földrajzi régiókban is.

Osztálytermek
Tudjuk, hogy a hallgatók és a személyzet biztonságánál nincs fontosabb szempont. Megértjük, hogy a jó kézhigiénia a leghatékonyabb módja az iskolákban a megfázás, az influenza és más fertőzések terjedésének megakadályozására. Támogatjuk ügyfeleink prioritásait azáltal, hogy hatékony kézhigiéniés megoldásokat kínálunk a baktériumok elterjedésének megakadályozására, miközben allergénmentes termékeket biztosítunk a hallgatók és az alkalmazottak egészségének gondozása érdekében.

Egészségügy
Tudjuk, hogy a tiszta kéz életeket ment, mert a kézhigiénia az egyetlen igazán hatékony lépés a megelőzhető fertőzések terjedésének megállításában. Osztozunk ügyfeleink a kézhigiéniés megfelelőség folyamatos javítása iránti elkötelezettségében, és olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek megfelelni az Egészségügyi Világszervezet a betegellátási pontokkal kapcsolatban megfogalmazott 5 kézhigiéniai elvárásának.

Vendégszobák
Tudjuk, hogy a személyhigiéniai termékek, amelyeket a vendégeknek osztanak ki, tükrözik az adott vállalkozás értékeit, és lehetőséget adnak a vendégélmény fokozására. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy vizuálisan vonzó és személyre szabott megoldásokat alakítsunk ki olyan világszínvonalú márkákkal, amelyeket a vendégek ismernek és megbíznak bennük. Olyan termékadagolási módszereket alkalmazunk, amelyek csökkentik a keletkező műanyag hulladék mennyiségét, és vezető fenntarthatósági teljesítményt, valamint kiemelkedő, a felhasználással járó költségeket biztosítanak.

Megbízható termékválaszték
Nemzetközi termékválasztékunkból erős portfóliót állítottunk össze, hogy teljesíthessük az összes, általunk kiszolgált ágazat egyedi igényeit. Ügyfeleink azért fordulnak hozzánk, mert megoldásaink megbízhatóak, innovatívak és költséghatékonyak, és azért tartanak ki mellettünk, mert kiszolgálásunk és figyelmes udvariasságunk páratlan.

Globális hozzáférhetőség
Hat kontinensen dolgozva elkötelezettséget vállaltunk az iránt, hogy pozitív, fenntartható hatást hozzunk létre azáltal, hogy javítjuk az emberek életminőségét a világ minden táján azáltal, hogy kielégítjük a sürgős igényeket azon közösségekben, ahol az ügyfeleinkkel együtt végezzük tevékenységeinket.

Soap For Hope™ (Szappannal az életért)
Évente több mint 7 millió gyermek hal meg olyan betegségben, amelyeket egyszerű kézmosással is meg lehet előzni. Egy tipikus 400 szobás szálloda évente 3,5 tonna szilárd szappanhulladékot termel. Ez hulladéklerakókba kerül, illetve egy globális újrahasznosító létesítménybe szállítják el, amiért a szállodák nem kevés pénzt fizetnek ki.

A Szappannal az életért elnevezésű programunk a veszélyeztetett közösségeket arra tanítja, hogy a szállodák szappanhulladékából új szappanokat készítsenek.

Betegbiztonsági magánszervezetek (POPS) kézhigiénia

Az Egészségügyi Világszervezet Szolgáltatásnyújtási és Biztonsági Osztálya által alapított POPS tagjaként célunk, hogy globális erősségeinket felhasználva javítsuk a WHO ajánlásai végrehajtásának minőségét a világ különböző részein, ideértve a fejlődő országokat is.

Együtt dolgozunk azon, hogy globálisan csökkentsük az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések kockázatát, ideértve az antimikrobiálisan rezisztens kórokozókat is.