A Diversey célja az emberek mindennapi védelme és gondozása. A Diversey mindig az élet úttörője és támogatója volt, és az is marad. Folyamatosan törekszünk olyan forradalmi tisztítási és higiéniai technológiák kifejlesztésére, amelyek teljes bizalmat keltenek ügyfeleinkben az összes globális ágazatban. Az élelmiszer- és italipar mellett ide tartoznak: létesítményüzemeltetés, egészségügyi ellátás, vendéglátás, kiskereskedelmi és élelmiszer-szolgáltatási ágazat. A Diversey tisztítási, higiéniai és karbantartási termékeket, rendszereket és szolgáltatásokat nyújt, amelyek hatékonyan integrálják a vegyszereket, a gépeket és a fenntarthatósági programokat. Minden, amit teszünk, azon a hallgatólagos meggyőződésen alapul, hogy a tisztítás és a higiénia az élet kulcsfontosságú elemei, és hogy amit vállalunk, az létfontosságú szolgáltatás.
 


95 évnyi szakértelme és ismeretei felhasználásával a Diversey életmentő tisztítási technológiákat fejleszt ki, testreszabott, ügyfél-központú megközelítést biztosítva, amely lehetővé teszi a fenntartható megoldások kifejlesztését. A környezet védelmével és fejlesztésével mindent megteszünk ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében. Diversey etikai elkötelezettsége termékeinkre és munkatársainkkal, ügyfeleinkkel, illetve a bolygónkkal folytatott mindennapi kapcsolatainkra egyaránt vonatkozik. Ez az etika irányítja elkötelezettségünket a jövő úttörőiként, valamint a kapcsolatrendszerek és az innováció alkotóiként.
 


Az Internet of Clean™ (a takarítás internete) központi jelentőségű vállalkozásunkban, összekapcsolva az emberi elmét a gépekkel annak biztosítása érdekében, hogy a tisztítási és higiéniai adatokra való rálátást hatékony műveletekké alakítsuk, és tiszteletben tartsuk az emberi erőforrások által hozzáadott értéket. A Diversey hozzájárul a termelékenység jelentős javulásához, a működési költségek csökkenéséhez és a márkavédelemhez. A Diversey észak-karolinai székhelyén, Charlotte-ban, az Egyesült Államokban, körülbelül 9000 embert foglalkoztat, és 2017-ben kb. 2,6 milliárd dollár nettó árbevételt termelt.
 


VÍZIÓNK

Egy egészséges és biztonságos világ, ahol az emberek szabadon élhetik életüket.


KÜLDETÉSÜNK

Az emberek mindennapi védelme és gondozása az úttörő, jövőbe mutató tisztító- és higiéniai technológiák révén.


MÁRKAÉRTÉKEK

A márkaértékekben hiszünk, és ki is állunk értük. Irányadó elveikként szolgálnak, és meghatározzák márkánk megítélését szerte a világban.

 

Hiszünk a bátor, felelősségteljes gondozásban

Törődünk az emberekkel, partnerkapcsolatainkkal, ügyfeleinkkel, bolygónkkal és betartjuk az általunk tett ígéreteket. A gondoskodás beépül mindenbe, amiben hiszünk, és amit teszünk.
 

Hiszünk abban, hogy fegyelmezett vállalkozók vagyunk

Fáradhatatlanok vagyunk az új ötletek megvalósításában. Soha nem csökkenő lelkesedésünk és elszántságunk ösztönöz bennünket arra, hogy minden nap jobban teljesítsünk, új kihívásokkal szembesüljünk, minden nap magasabbra tegyük a mércét és nyerjünk.


Hiszünk a fontos döntésekben

Kemény elvárásokat fogalmaztunk meg magunkkal szemben, ami azt jelenti, hogy kemény döntéseket kell hoznunk. Ez nem könnyű feladat, de mindent a vállalkozás és az alkalmazottaink érdekében teszünk.