A járványok kitörésének megelőzése

Thumbnail Thumbnail

A járványok kitörésének megelőzése

A Diversey tisztában van azzal a veszéllyel, amelyet a járványok jelentenek az ügyfelek, a vendégek, a személyzet, a betegek és a látogatók számára. A tisztább, egészségesebb jövő iránti elkötelezettségünk tükröződik abban a támogatásban, amelyet ezen kockázat minimalizálásához és a biztonságos létesítmény-fenntartásához nyújtunk. A megfelelő fertőtlenítés kulcsfontosságú megelőző intézkedés minden épületben. Azok a fertőtlenítő termékek, amelyek megfelelnek a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a kulcsfontosságú, a különböző felületeken élő kórokozók környezeti fertőzésveszélyének csökkentésével kapcsolatos irányelveknek, elősegíthetik egy egészségesebb környezet létrehozását, fokozhatják a termelékenységet és csökkenthetik az átfogó létesítmény-költségeket.

Elkötelezettségünk

Az erőforrások elérhetősége

A Diversey egy sor erőforrást tett elérhetővé az esetleges járványkitörések kezelésére, ideértve a különféle szervezetek számára szervezett oktatást és képzést a nyilvános környezetben történő takarítás és fertőtlenítés bevált gyakorlataival kapcsolatban. Minden referenciaanyag hivatkozik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Járványvédelmi Központjának (CDC) ajánlásaira.

Szakértői tanácsadás

A Diversey szakértői a kórházakban és a közintézményekben, például iskolákban és irodaépületekben mindig elérhetőek, ha takarításról, vagy higiéniai folyamatokról kell konzultálni. Szakértői csoportunk tanácsadással szolgál azon létesítményüzemeltetők számára, akik felülvizsgálják fertőtlenítési protokolljukat és javítani szeretnék jelenlegi gyakorlataikat.

 

A megfelelő kézhigiénia gyakorlása

A szappannal és vízzel történő gyakori kézmosás vagy alkoholos kézgél használata megakadályozhatja a betegségek továbbterjedését.

Kézmosás