Csillagos ötös az előre tervezésért: kulcsfontosságú legjobb gyakorlatok a tanévkezdéshez

Back To School Blog Back To School Blog
Kory Heck
Marketing Director – CG&I
Jul 15, 2021

Míg a hallgatók és a szülők általában augusztusban vagy szeptemberben rázódnak vissza a tanév hangulatába, addig az iskolák és egyetemek üzemeltetőinek és beszerzési igazgatóinak proaktívaknak kell lenniük, amikor a hallgatók és az alkalmazottak visszatérését tervezik. Mivel számos önkormányzat és egyetem arra törekszik, hogy minél többet spóroljon a karbantartási költségekből, ezért a termékek, szerszámok és gépek gondos kiválasztása elengedhetetlen.


Vegyük figyelembe az alábbi bevált gyakorlatokat a nyári karbantartás megkönnyítése és a tanév sikeres kezdésének biztosítása érdekében:

  • Újítsuk fel a parkettákat. Az előadótermek és tornatermek parkettáinak ellen kell állniuk az igen sűrű gyalogos forgalomnak és egyéb kellemetlen behatásoknak. Annak érdekében, hogy ezek a padlók új életre keljenek, az iskoláknak olyan programokat kell keresniük, amelyek intelligens rendszereket és megbízható termékeket tartalmaznak, időt takarítanak meg és javítják a padló megjelenését. Ide tartoznak a száraz mikroszálas anyagok a por, a törmelék és más részecskék eltávolításához, a nedves mikroszálas anyagok a mélytisztításhoz és a folteltávolításhoz, valamint a professzionális erejű, vízbázisú tisztítószerek, amelyet nem viaszolt, poliuretán bevonatú parketták kezelésére alakítottak ki.
  • Tisztítsuk a padlót a gyémánt erejével. A bejárattól a folyosón át a kávézóig az iskolákban sok olyan padlófelület van, amelyeknek a lehető legjobban kell kinézniük. A mindennapi gépi tisztítás a legjobb stratégia, és a gyémántszemcsés korongok segítségével ez a korábbiaknál sokkal könnyebb és olcsóbb lett. Ezeket a párnákat milliárdnyi mikroszkopikus gyémántszemcsével borították be, amelyek mind egyszerre és vegyszerek felhasználása nélkül tisztítják és csiszolják a padlófelületeket, ezzel időt és pénzt takarítva meg.
  • A fertőtlenítést a megfelelő oldattal végezzük. Az iskolákban rengeteg sokszor érintett felület található, ideértve az íróasztalokat, kilincseket és öltözőszekrényeket. A rendszeres fertőtlenítés kulcsfontosságú az olyan betegségek terjedésének csökkentése szempontjából, amelyek befolyásolhatják a hallgatók teljesítményét és az előadásokon történő részvételét. A létesítménygazdálkodóknak olyan univerzélis fertőtlenítőszert kell választaniuk, amely gyorsan bevethető, és mindig használatra kész a szórófejes palackban. A terméknek hatékonyan el kell távolítania a különféle baktériumokat, vírusokat és gombákat, és meg kell birkózniuk a kemény felületekkel is.
  • Szereljünk fel hibrid kézhigiéniás termékadagolókat. Ha olyan alapvető szükségletek, mint a kézmosó szappan és a tisztítószerek nem állnak rendelkezésre, a hallgatók és az alkalmazottak nem képesek megfelelően elvégezni a kézhigiéniás eljárásokat. Manapság a hibrid kézhigiéniai adagolók segítségével bármikor hozzáférhetők ezek a termékek, mivel az automata adagolás mellett manuális üzemmód is használható, ha az akkumulátor lemerül.

A fenti taktikára összpontosítva az iskolák megóvhatják a kulcsfontosságú felületek, például a padlók imázsát, biztonságos és egészséges környezetet hozva létre, valamint időt és pénzt takarítva meg. A Diversey ingyenes iskolai eszközkészletét úgy tervezték, hogy elősegítse az iskolák számara a takarítás hatékonyabbá tételét.

A létesítmények számára nélkülözhetetlen elemekkel kapcsolatos információk letölthetők itt, illetve a Diversey képviselője is nagyon szívesen tájékoztatja kedves ügyfeleinket.