Fenntarthatósági jelentés

Diversey's Sustainability Report Diversey's Sustainability Report

A Diversey mindig is hatékony üzleti stratégiaként értékelte a környezetgazdálkodást.

 

Működésünk során a hulladékkezelés és az erőforrások felhasználásának hatékonyabbá tétele minden egyes Diversey-létesítményben környezetvédelmi fejlesztést és a beruházások pénzügyi megtérülését eredményezheti. Ezenkívül a környezet iránti elkötelezettségünk túlmutat a működésünkön is. Kiaknázzuk a hulladékkezelés, a víz- és energia-megtakarítás lehetőségét arra, hogy csökkentjük a keletkező hulladék mennyiségét, illetve hogy vizet és energiát takarítsunk meg ügyfeleink létesítményeiben a fenntarthatóságra összpontosító innovációk megvalósításával. A terméktervezésünkkel kapcsolatos megközelítésünk az értékesítési láncon belül is feljebb pozícionálja cégünket, melynek során megvizsgáljuk a termékeinkben található anyagok forrásait annak érdekében, hogy az értéklánc egészében biztosítsuk a biztonságot és a megfelelő környezetgazdálkodást.

környezet

 

A Diversey-n belüli fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk már 2004-től nyilvánvalóan megjelenik a fenntarthatósági jelentéseinkben. A WWF-fel és a Climate Savers (Klímavédőkkel) való partnerségünkkel, a szén-dioxid-kibocsátási közzétételi projektben betöltött vezető szerepünkkel, a Vízügyi Partnerségnek nyújtott támogatásunkkal, az Asean vállalati fenntarthatósági díjával és sok más eredménnyel is elismert eredményeket hoztunk létre.

Emberek

 

A fenntarthatóság a jövőben is szerves része marad üzleti tevékenységünknek, alkalmazottaink tevékenységének és az általunk forgalomba hozott innovációknak. A modern világ környezeti kihívásaival olyan vezető vállalatoknak kell foglalkozniuk, amelyek hajlandóak átalakítani iparágaikat a hatékonyság, a technológia és a fenntartható gyakorlatok szempontjai szerint. A Diversey folytatja fenntarthatósági fejlődését a pozitív társadalmi, környezeti és gazdasági fejlesztések irányában.

megoldások