Biztonság


Több milliárd dollár értékű, több mint 170 országban tevékenykedő vállalkozásként a Diversey hatalmas mennyiségű dolgot fogad, készít, kezel, tárol és terjeszt, a nyersanyagoktól a késztermékekig. A társaság ellátási láncának szakemberei által napi szinten elvégzett tevékenységek miatt a hétköznapi megfigyelő arra a következtetésre juthat, hogy legalább néhány munkahelyi sérülés elkerülhetetlen. És a már szinte túlzásba vitt gondosság nélkül minden bizonnyal ez lenne a helyzet.

 

Így is már-már csodaszámba megy, hogy a 2018. augusztus 1-jétől 2019. január 31-ig tartó hat hónapos időszak alatt a Diversey globális ellátási láncának csapata, amely több száz elkötelezett alkalmazottból áll a világ számos pontján, nem szenvedett említésre méltó sérülést. Egyetlenegyet sem. Ez nyilvánvalóan nem az a fajta eredmény, amely kizárólag a jó szerencsének tudható be.

.

Global Safety Graph

Az biztos, hogy a Diversey büszke azokra a tevékenységekre, amelyeket egész évben elvégez a munkavállalók biztonsága érdekében. A hat hónapos mérföldkő elérése e kötelezettségvállalás megvalósulása, azt a biztonsági kultúrát tükrözve, amelyet a Diversey ellátási láncának csapata hosszú évek során fejlesztett ki és támogatott. A folyamat fontos részét képezi a balesetveszélyes helyzetek bejelentése, a viselkedésre vonatkozó megfigyelések, a folyamatos képzés és a biztonság beépítése a mindennapi gyakorlatba.

Az ellátási lánc fejlődése

A Diversey létesítményeiben a működési kiválóság kihatással van a minőségre, a hatékonyságra és a termelékenységre is. Megközelítésünk középpontjában többek között az áll, hogy az épületek fenntarthatósági teljesítményének folyamatos javítását szolgáló módszerek létrehozására összpontosítunk. A Diversey Az élet elősegítői elnevezésű programjának céljai az energiafelhasználás, az üvegházhatású gázok kibocsátásának és a keletkező hulladék mennyiségének 10% -os csökkentését követelik meg amellett, hogy a 2025-re a vízfogyasztást is 5%-kal kell csökkenteni. Ezeket a célokat a termelési volumen normalizálja, és az új kiindulási dátum 2018. lesz.

Az új kiindulási dátum meghatározása mellett létrehoztuk az ellátási láncban egy munkacsoportot, amely meghatározza a bevált gyakorlatokat és integrálja azokat a globális gyártási folyamatainkba. Az ellenőrzéseket az egész világon, a Diversey létesítményeiben fejezték be, hogy új megoldásokat találjanak, és meghatározzák a fejlesztésre szoruló területeket. Amint ezeket a lehetőségeket kihasználják, arra számítunk, hogy a 2018-as kiindulási dátumunk megfelelő időpont lesz 2025-ös célkitűzéseink teljesítésének érdekében.

Sustainability Report 2019