Fenntarthatóság

Sustainability ESG Strategy Sustainability ESG Strategy

 

Küldetésünk az, hogy mindennap megvédjük és gondoskodjunk az emberekről és a környezetünkről az úttörő tisztítási és higiéniai megoldások révén.

A Diversey közel 95 éves történelme során forradalmian új tisztító- és higiéniai technológiákat vezettünk be ezzel bebizonyítottuk, hogy a környezet védelme és javítása jót tesz az üzleti életnek is. Noha a vállalat 1923. óta számos néven volt ismert, a a Diversey által nyújtott fenntarthatóság mindig is az ügyfeleknek nyújtott értékek középpontjában állt. A Diversey 2017-es újraindulása lehetőséget adott arra, hogy bemutassa fejlődésünket. Várakozással tekintünk azokra a lehetőségekre, amelyekkel elmélyíthetjük a fenntarthatóság iránt érzett elkötelezettségünket.

 

A világ minden táján jelentkező új társadalmi és környezeti kihívások miatt nem vesztegethetünk túl sok időt múltbeli eredményeink átgondolására. Mivel legutóbbi fenntarthatósági stratégiánkat és céljainkat 2012-es határidővel hozták létre, az Egyesült Nemzetek Szervezete közzétette a fenntartható fejlődés 2030-ig szóló célkitűzéseit. A menetrend 17 fenntartható fejlesztési célból (SDG) áll, amelyek kulcsfontosságú referenciapontokként szolgáltak a Diversey új fenntarthatósági stratégiájának kidolgozásakor.

 

A természeti erőforrások felhasználása jelentősen megnőtt. 2050-ig a világ népessége 10 milliárdra nő, ami növekvő igényeket támaszt a bolygónk szűkös erőforrásaival szemben. Ez azt jelenti, hogy a világnak bőséges, egészségesebb ételekre, megújuló erőforrások segítségével előállított alapanyagokra, bőséges energiára, jobb infrastruktúrára és szállítási lehetőségekre van szüksége. Jelenleg 1,7 Földnek megfelelő mennyiségű erőforrást használunk fel. Erőforrás-fogyasztásunk minden évben meghaladja a a rendelkezésre álló mennyiséget. 2017-ben a „túllépés napja” augusztus 2. volt. A túlhalászás, az erdőirtás és annak következtében több természeti erőforrást használunk el, mint amennyi megújulhat, és több szén-dioxidot bocsátunk ki a a légkörbe, mint amennyit az ökoszisztéma képes feldolgozni.

 

Annak biztosítása érdekében, hogy új stratégiánk minél nagyobb hatást gyakoroljon és a legnagyobb lehetőségeket vegye célba, elemeztük jelenlegi ökológiai lábnyomunkat; meghallgattunk ügyfeleket, szakértőket és más érdekelt feleket; olyan keretrendszereket tanulmányoztunk, mint például az SDG-k; ezután feltérképeztük a Diversey új üzleti stratégiáját. Az „Élet elősegítői” elnevezésű megközelítésünk biztosítja, hogy a Diversey a kulcsfontosságú környezeti, társadalmi és technológiai lehetőségek felhasználása érdekében cselekedjen.

 

A Diversey fenntartható, hosszú távú sikere attól függ, hogy képesek leszünk-e hatékonyan működni egy erőforrás-korlátozott környezetben, megválaszolni a kritikus társadalmi kihívásokat, csökkenteni működésünk kockázatát, és ügyfeleink számára innovatív tisztító- és higiéniai megoldásokat nyújtani. Az "Élet elősegítői" elnevezésű stratégiánk progresszív célkitűzéseket fogalmaz meg a műveletek végrehajtása során, amelyek több SDG-hez is igazodva segítenek céljaink megvalósításában.

 

Az élet elősegítői - 2025-ös célkitűzések

környezet 1-4Emberek 5-8

 

Megoldások 9-12