Twister a Diversey-től
Forradalmian új padlótisztítási módszer

Thumbnail Thumbnail

Teljesen vegyszermentes padlóápolás


A Twister egy forradalmian új padlótisztítási módszer minden padlófelületre. A milliárdnyi mikroszkopikus gyémánttal a Twister-korongok egyszerre tisztítják és csiszolják a padlót - vegyszerek nélkül. Ez a professzionális tisztítás egyszerű, költséghatékony és környezetbarát, amely bármilyen típusú padlófelületen elképesztően jó eredményeket biztosít. Dióhéjban ez a lényeg, de ez még csak a kezdet. Tehát olvasson tovább, és csatlakozzon a forradalomhoz.

Twister

 

Megnövelt költséghatékonyság
.
A Twister segítségével kizárólag vízre lesz szükség a mindennapi takarításhoz. Az, hogy ehhez többé nincs szükség vegyszerekre, számos előnnyel jár. Gazdasági szempontból ez szó szerint azt jelenti, hogy megszűnik a takarítással járó pénzkidobás. A Twister azonban többféle módon növeli a költséghatékonyságot. Csökkenteni, vagy akár meg is szünteti az időszakos karbantartás szükségességét, és köszönhetően annak, hogy nincs semmilyen felhasznált vegyszer, ezáltal csökken a gép karbantartási igénye is. Emellett csökkenti a padló életciklus-költségeit is, mivel lehetőséget kínál a padló felújítására, megkönnyítve ezzel a takarítást, nem mellesleg hosszan tartó, tökéletes felületet kínálva.

Biztonságosabb környezet

A tisztább padló biztonságosabb, több okból is. A vegyszermentes tisztítás biztonságosabb tisztítási eljárást jelent, javítja a munkavállalók munkakörülményeit, ugyanakkor egészségesebb, vegyszermentes környezetet teremt a látogatók számára. A Twisterrel és tiszta vízzel tisztított padlók ugyanakkor kevésbé csúszósak.

 

Alacsonyabb környezeti hatás.

A Twister a 100%-ban vegyszermentes napi takarítástól és polírozástól a fogyóeszközök iránti igény jelentősen csökkentéséig minden szempontból fenntartható megközelítés. Ennél is jobb hír, hogy a Twisterre váltás azonnal kevesebb hulladékot, adminisztrációt és szállítást eredményez.

 

Napi takarítás zöld gondolkodással.

Természetesen azt szeretnénk, ha ügyfeleink mindig "zölden" gondolkoznának, és függetlenül attól, milyen színű Twister-korongot használnak, biztosak lehetnek abban, hogy a tényleges tisztítási folyamat a lehető legzöldebb. Konkrétan a zöld színű korongok mindennapi karbantartásra valók, de vannak olyanok is, amelyekkel a mélytisztítástól a padló helyreállításáig számos feladat elvégezhető. Valójában a igényektől függően azt gondoljuk, hogy ügyfeleink az összes színt értékelik.