Forradalmian új mosási műveletek

A Minoa Palace Resort & Spa, üdülőhelyének hatékonyabb, költséghatékonyabb és környezetbarátabb megoldásra volt szüksége 

Forradalmian új mosási műveletek a Minoa Hotelben Forradalmian új mosási műveletek a Minoa Hotelben

 

 

A Minoa Palace Resort & Spa, Kréta szigetének egyik legszebb ötcsillagos üdülőhelyének hatékonyabb, költséghatékonyabb és környezetbarátabb megoldásra volt szüksége a mosási műveletek javítása érdekében. A Diversey segítségével megvalósították az IntelliLinen™-et - egy kifinomult, intelligens mosodai adagolót, amely valós időben követi nyomon az energia-, víz- és vegyszerfelhasználást.

D10 Laundry

A kihívás

Az ilyen méretű üdülőhelyek minden nap nagy mennyiségű ágyneműt kénytelenek kezelni. Kulcsfontosságú tehát egy olyan környezetbarát mosási rendszer, amely egyszerre környezettudatos és költséghatékony. A Minoa Palace Resort & Spa területe 35 000 m2. Két fő épületből áll, bennük 1 254 szoba és lakosztály, négy étterem, négy bár, egy gyógyfürdő és egy wellness központ, valamint közösségi és magán medencék, mini klub és még sok minden más található.

Minoa Laundry

 

A megoldás

Miután a Diversey alacsony hőmérsékletű Clax® Advanced programja már évek óta sikeresen csökkentette a környezeti hatásokat, az üdülőhely üzemeltetői még tovább akarták fejleszteni a mosodai műveleteket. A Diversey innovatív megfigyelési technológiája, az IntelliLinen™ hozzáadásával a kezelők egy pillanat alatt felfedezhetik a kevésbé hatékony műveleteket, megmutatva, hogy hol lehet csökkenteni a víz- és energiafogyasztást, és hol adagolhatók a vegyszerek még következetesebben. A Diversey szakértői támogatása mellett az IntelliLinen csökkenti az újramosások szükségességének gyakoriságát, elkerüli a gépek kihasználatlanságát, illetve fenntarthatóvá és hatékonnyá teszi a műveleteket a teljesítmény romlása nélkül. Az információt okostelefonok és táblagépek segítségével folyamatosan nyomon lehet követni.

Intellilinen

 

Az eredmények

Az IntelliLinen™ a Minoa Palace Resort & Spa mosodai műveleteinek fejlesztéséhez. A folyamatos nyomon követéssel és a gyors reagálással a problémák előfordulásának kockázata minimálisra csökkent, így az üdülőhely jelentősen csökkentheti azok környezeti hatásait. A javuló eredményeket mutató statisztikákkal könnyebb elvégezni a szükséges kiigazításokat, ezzel is növelve az általános mosodai hatékonyságot:

  • Részletes mosógép-termelékenységi adatok
  • Csökkenti az újramosás gyakoriságának szükségességét
  • Maximalizálja a víz- és vegyszerfelhasználást nagy mosási mennyiségek esetén
  • Jobb fenntarthatósági stratégia, kisebb környezeti hatás
  • Azonnali reagálás az esetleges problémákra
  • A kiváló mosási minőség javítja az üdülőhely márkaképét
A teljes történet innen tölthető le.