Sofitel Mumbai

Fenntarthatóan tiszta ágynemű Mumbaiban. A Diversey különféle takarítási megoldásokat adott át a szálloda számára, és a csapatok együtt kutatták a különféle módszereket a szálloda takarításából adódó környezeti hatások csökkentésére.
 

Sofitel Mumbai Sofitel Mumbai

 A kihívás

Amikor a Sofitel Mumbai arra törekedett, hogy megerősítse kötelezettségvállalását a fenntartható fejlődésért és a környezeti hatékonyságért, felismerte a Diversey-vel való együttműködésben rejlő lehetőségeket. A Diversey különféle takarítási megoldásokat adott át a szálloda számára, és a csapatok együtt kutatták a különféle módszereket a szálloda takarításából adódó környezeti hatások csökkentésére.

A megoldás

Az egyik válasz a Clax® Advanced volt. A Clax Advanced egy olyan mosodai megoldás, amelynek különféle környezeti előnyei vannak, ideértve az alacsonyabb hőmérsékleten végzett mosást, melynek eredményeképp az ágynemű már az első mosás során ropogósan tiszta és vakítóan fehér lesz, ráadásul kevesebb víz- és energiafogyasztással.

Az eredmények

A Clax Advanced által nyújtott előnyök révén csökken a szövetek kopása is, így az ágynemű a lecserélése előtt jóval hosszabb ideig használható. A Diversey Clax Advanced rendszerének használata a Sofitel Mumbai számára jelentős fenntarthatósági és költség-haszonnal járt, miközben a vendégek ropogósan tiszta és vakítóan fehér ágyneműt használhattak.