A takarítás zöldebb módja

A QO Hotel a SURE termékcsaládunkat használja, így összpontosítva a fenntarthatóságra a vendégélmény veszélyeztetése nélkül.

Amstel_River.jpg Amstel_River.jpg

 

Az Amstel folyó mellett található, 288 modern kivitelezésű szobával, köztük 12 lakosztállyal, a szállodában lévő éttermekkel és bárral, illetve nyilvános terekkel. Az új amszterdami QO szálloda 2018 tavaszán nyitotta meg kapuit. Innovatív, energiatakarékos alumínium homlokzata, a tetőn található üvegház, amelyben éttermi alapanyagokat termesztenek (fűszernövények, zöldségek, gyümölcsök, még halak is), a természetes megvilágítású belső terek és a kreatív, föld alá telepített melegvíz-újrahasznosító rendszer kiváló példát nyújt a luxus és a fenntarthatóság összekapcsolására. A QO egy „élő” szálloda, melynek stratégiája az olyan fenntarthatóság kialakítása, amely nem veszélyezteti a vendégélményt.
 

A kihívás

A szálloda minden szempontból megvalósította saját fenntarthatósági vízióit. A fenntarthatóság iránt egyik leginkább elkötelezett európai szállodaként a környezetbarát megoldások az építőanyagoktól a szálloda működésének minden részletéig terjednek. A QO partnereket keres a biztonságos és fenntartható termékek megfelelő választékával és megfelelő iparági szakértelemmel az alábbiakhoz:

  • A hajózható vízi utak és az óceánok szennyezéséből adódó lehetséges környezeti károk csökkentése
  • Egészségesebb és biztonságosabb eljárások biztosítása a vegyszerekkel való érintkezésnek kitett takarítószemélyzet számára
  • A rendkívül szigorú takarítási előírások betartása és betartatása
SURE Concentrated Systems

 

A megoldás

A konyhákkal, létesítményekkel és a közegészségügyi elvárásokkal kapcsolatban a QO egyik fő követelménye a szálloda napi vegyszerfelhasználásának korlátozása és a biztonság növelése volt. Egyetlen más cég sem rendelkezett olyan szerves és biológiailag lebomló termékekkel, amely megfelelne a szálloda fenntarthatósági követelményeinek, mint a Diversey SURE® termékcsaládja. A SURE tisztítócsalád növényi alapú, 100% -ban biológiailag lebomló tisztítószerek átfogó választéka, amelyek nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, illatszereket, klórt, foszfátokat vagy oxidáló vegyületeket.

 

  • Napi takarítás Ozon és Microvezel segítségével
  • TASKI® gépek a padlóápoláshoz
  • 100% -ban természetes termékek, amelyeket az az élelmiszer-szolgáltató ágazatban használnak (mosogatás, különféle felületek és padló tisztítása, valamint kézhigiénia)
SURE Surface Cleaning

Az eredmények

A SURE termékcsalád a szálloda minden területén bevált, az alkalmazottak számára biztonságos és a környezet sem károsítja. Mindez az együtt létező fenntarthatóság és luxus.
.

  • Az alkalmazottak maszkok és legtöbbször kesztyű nélkül is dolgozhatnak - kivéve, ha ezeket higiéniai okokból kell felvenniük.
  • A szállodában többé nem érezhető erős vegyszerszag
  • A Diversey adagolói kevesebb hulladékot termelnek, megfelelően adagolnak és könnyebben használhatóak
  • Szakemberek képzése, illetve az adagolók és mosogatógépek telepítése.
SURE Handsoap

 A teljes történet innen tölthető le