Padlóápolási eszközök

Thumbnail Thumbnail

TASKI UltraPlus nyelek és mopfejek

A teleszkópos funkció a felmosást a megfelelő munkamagasságon teszi lehetővé, megakadályozva ezzel a takarítószemélyzet felesleges megterhelését. A puha gumi markolat nagyon felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé, és megakadályozza a fogantyú csúszását, amikor azt a falnak támasztják, vagy az asztalra fektetik. A robusztus TASKI UltraPlus nyeleket és mopfejeket úgy tervezték, hogy ergonomikus és kényelmes tisztítást tegyenek lehetővé.

 

TASKI ProSpeed applikátoreszköz

Az ergonomikus kialakítás és a gyors alkalmazás kombinációja, valamint a tökéletes eredmény garantálása miatt a ProSpeed ideális minden felhasználó számára, még akkor is, ha először használnak padlófényező gépet. A berendezés könnyen kezelhető, tökéletesen kiegyensúlyozott és rendkívül egyszerűen manőverezhető. A TASKI ProSpeed segítségével a padlófelület minimális erőfeszítéssel védhető meg, mivel a takarítók izmai jóval kevésbé könnyen fáradnak el a lapos felmosóval és más, hagyományos felmosási módszerekhez képest.

  • Nincs többé szükség tisztításra és az újratöltésre. Minden 2,5 literes tasakkal 140 m2-nyi felület tisztítható meg, majd egyszerűen dobjuk ki az üres tasakot és helyezzünk be egy újat.
  • Ergonomikus kialakítása miatt a kezelő kevésbé fárad el. Független tanulmányok kimutatták, hogy az izomfáradtság 54%-kal csökken.
  • Egyenletesen adagolja a vegyszert a tökéletes eredmény érdekében. A felhasználói tapasztalatoktól függetlenül a felmosófej szerkezete garantálja az egyenletes eloszlást. 
  • Csökkenti a vegyszer- és csomagolási hulladékot. Zárt, könnyű és teljesen kiürülő vegyszeres tasak.
     
Floor Cleaning Tools