Légfrissítés
Egyedülálló szagsemlegesítő technológia, amely bármilyen környezetet frissen tart

Thumbnail Thumbnail

Az illatok és szagok befolyásolják a vendégélményt

A Diversey Good Sense légfrissítő megoldásainak használatával a rossz szagok kellemes illatokká változnak. Az első dolog, amely a vendégek számára kellemes élményt nyújt, ha friss illat fogadja őket, amely kényelmes és pozitív érzetet teremt a vendégélmény fokozása érdekében.

 

A Good Sense légfrissítő megoldások egyedülálló, szabadalmaztatott, kiváló teljesítményű gél-aktív technológiája kémiai úton semlegesíti a szagokat már azelőtt, hogy a levegőbe kerülnének. Ez a szagsemlegesítő technológia (O.N.T.) semlegesíti a kellemetlen szagokat, ugyanakkor kellemes, friss illatot hagy maga után.
 

A Good Sense légfrissítő termékcsalád

A Good Sense légfrissítő megoldások minden környezet levegőjét frissen tartják, és ideális megoldást biztosítanak a szagproblémák hatékony megoldására olyan területeken, mint például a nyilvános helyiségek, bárok, szállodai hálószobák, éttermek, irodák, mosdók stb.

Különböző típusú megoldásokat kínálunk az aeroszolos dobozoktól és permetezőpalackoktól az automata adagolókon át az aromás illatszórókig, vagy a Good Sense légfrissítő szolgáltatásig.

Az O.N.T. légfrissítő megoldások a következőket tartalmazzák:

• Folyamatos hatás: olyan légfrissítő megoldások, amelyek folyamatosan, többféle környezetben is elősegítik a kiváló színvonalú szagsemlegesítést.
• Azonnali hatás: manuális légfrissítő megoldások a szagok azonnali semlegesítésére.
• A visszamaradó termék hatása: olyan megoldások, amelyek folyamatos kémiai hatást biztosítanak a rejtett, vagy nem elérhető helyeken is.

ONT

O.N.T szagsemlegesítő technológia

A kellemetlen szagokat okozó molekulák - Illatmolekulák

A kellemetlen szagokat okozó molekulák - O.N.T.- molekulák

Good Sense szolgáltatás

A Good Sense szolgáltatás a Diversey átfogó épület-légfrissítő programja. A Good Sense szolgáltatás a létesítmény már meglévő légkondicionáló / szellőztető rendszerét használja fel a teljesen biztonságos szagsemlegesítő anyagok elosztására az épület minden területén. Ez azt jelenti, hogy minden iroda, előcsarnok, folyosó, recepció, tárgyaló, hálószoba és wellness központ légterének szagsemlegesítése minimális beavatkozással oldható meg.