A Sure LinkTM rendszerű Diverflow
Úttörő, élvonalbeli hígítás-vezérlő technológia

Thumbnail Thumbnail

A Sure LinkTM rendszerű Diverflow

Következetes. Biztonságos. Egyszerű.

A kézi mosogatástól a pultokig, a mellékhelyiségektől a padlóig a Sure Link rendszerű Diverflow a Diveresy-től lefedi a takarítással kapcsolatos elvárások teljes spektrumát, miközben fenntartható eredményeket biztosít - következetesen, biztonságosan, egyszerűen. A Sure Link rendszerű Diverflow falra szerelhető kialakítása maximalizálja a felhasználható helyet, és teljesíti az összes, takarítással kapcsolatos elvárást.

• A termékek meghatározott hígítása lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy a palackokat, mosogatómedencéket és vödröket a meghatározott erősségű oldatokkal töltsék fel, ezzel csökkentve minimálisra a termékek túlzott, vagy túlságosan alacsony mértékű felhasználásának kockázatát.

A következetes, pontos termékhígítás segít a következetes eredmények elérésében.

A Sure Link rendszerű Diverflow biztosítja a koncentrált termék és a víz megfelelő keverési arányát.

A tartályt előzetes kiürítés nélkül lehet feltölteni vagy újratölteni, miközben a benne lévő folyadék hígítási aránya változatlan marad. A Sure Link rendszerű Diverflow segítségével az arány folyamatos számítgatását a rendszerre hagyhatja, így az alkalmazottak a takarításra koncentrálhatnak.

• A termék megfelelő elhelyezését olyan biztonsági funkciók biztosítják, mint például az innovatív kupakzár-rendszer és a mechanikus palackzár.

A biztonságos adagoló és az előre meghatározott kialakítású csomagolás csökkenti a hibák előfordulásának kockázatát és a koncentrált termékeknek történő kitettség veszélyeit.

A Sure Link rendszerű Diverflow szabadalmaztatott kialakítása csökkenti a helytelen termékelhelyezés és a véletlenszerű felhasználás kockázatát.

Az innovatív, színkóddal ellátott kupak-reteszelő rendszer és a palack mechanikus reteszelő funkciója biztosítja, hogy a megfelelő termék a megfelelő palackba kerüljön.

• A rendszer falra szerelhető kialakítása rendezett munkakörnyezetet teremt az alkalmazottak számára.

• A személyzet hatékonyan és eredményesen képezhető ki.

Az egyszerűen használható rendszer gyorsabbá és könnyebbé teszi a képzést és az üzemeltetést.

A Sure Link rendszerű Diverflow színkóddal ellátott adagolói, tasakjai és palackjai biztosítják, hogy az alkalmazottak képesek legyenek a megfelelő terméket azonosítani a lehető legjobb eredmények elérése érdekében.

• Könnyen betölthető tasakok és palackok biztosítják a gyors és egyszerű tasakcserét vagy a palackok újratöltését.

• Lehetővé teszi az alkalmazottak gyors és hatékony képzését.

Innovatívan egyszerű kialakítása miatt a Sure Link rendszerű Diverflow magabiztosan teljesíti ügyfeleink összes takarítási és tisztítási elvárását.

 

Fenntartható - úgy javítja a működési hatékonyságot és az alkalmazottak biztonságát, hogy közben csökkenti a vállalkozások környezeti lábnyomát.

A Sure Link rendszerű Diverflow az alábbiakban felsoroltak segítségével teszi fenntarthatóbbá a vállalkozásokat:

• Zárt láncú rendszere lehetővé teszi az erősen koncentrált termékek használatát az optimális hatékonyság elérése érdekében.

• Teljesen kiürülő tasakokat használ, amelyekben gyakorlatilag nincs visszamaradó vegyszer a gravitációs adagolás miatt.

• Az egyszerűsített termékcsomagolás és az újrahasznosítható tasakok révén csökken a keletkező hulladék mennyisége.

A Diversey fenntartható innovációkkal kapcsolatos szakértelmét a Sure Link rendszerű Diverflow kulcsfontosságú funkciói demonstrálják. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy olyan tisztítórendszert használnak, amely folyamatosan jó és fenntartható eredményeket produkál.

 

A Sure Link rendszerű Diverflow segítségével jelentős mértékben csökkenthető a felhasznált műanyag és karton csomagolóanyagok mennyisége - ez is hozzájárul az általános környezeti lábnyom csökkentéséhez. A rendszer gravitációs adagolása teljesen kiüríti a tasakokat, gyakorlatilag nincs visszamaradó vegyszer, ezzel is biztosítva, hogy rendkívül koncentrált megoldásaink előnyei teljes mértékben érvényesüljenek. Minden egyes kiszerelés a felhasználástól függően 100 vödör és mosogatómedence, vagy 1000 palack feltöltésére elegendő mennyiségű, felhasználásra kész oldatot tartalmaz.

Konzisztens – a pontosan meghatározott arányú termékhígítás segít a következetes eredmények elérésében.

A Sure Link rendszerű Diverflow biztosítja a koncentrált termék és a víz megfelelő keverési arányát.

A tartályt előzetes kiürítés nélkül lehet feltölteni vagy újratölteni, miközben a benne lévő folyadék hígítási aránya változatlan marad. A Sure Link rendszerű Diverflow segítségével az arány folyamatos számítgatását a rendszerre hagyhatja, így az alkalmazottak a takarításra koncentrálhatnak.