Quattro Select
A rendszer, amely mindent megold

Thumbnail Thumbnail

A Quattro Select adagolórendszer előnyei

Csökkenti a munkahelyi veszélyeket

A Quattro Select a Diversey egy nagyon hatékony, közepes és nagyobb helyeken a falra szerelhető adagolórendszere. A zárható szekrény négy termékkoncentrátum-tasakot tartalmaz, és a 100%-os biztonságú hígítás garantálja, hogy az alkalmazottak bőre ne érintkezzen a koncentrált vegyszerekkel.

Diversey Dilution System Quattro Select in use

Pontos és következetes hígítás

A rendszert egyszerre több felhasználóra és különféle termékigényekre tervezték. Lehetővé teszi a szórófejes palackok, vödrök és padlótisztító gépek egyszerű és biztonságos feltöltését. Az optimális töltési sebességnél mindig a megfelelő hígítási arány kerül beállításra, ez megakadályozza a túladagolás, vagy a túl kevés vegyszer miatt elvégzendő felesleges túlmunkát. A színkódolt, koncentrált termékek és segédanyagok megkönnyítik a képzést, és együttesen jelentős mértékben növelik a hatékonyságot.

Diversey Quattro Select Concentrated Dilution Pouch

 

Környezetbarát és költséghatékony

Két 2,5 l-es Quattro Select tasakból akár 2500 liternyi felhasználásra kész vegyszer is készíthető. Ez a termék szállításával és tárolásával járó megtakarításokat, valamint kevesebb csomagolási hulladékot eredményez, a tasakok környezetbarátabb kivitelűek, így tovább növelve a fenntarthatósági törekvéseknek való megfelelőséget. Ezenkívül az összes, a mosdók, a különféle felületek és a padlók tisztításához szükséges napi tisztítószer-koncentrátum EU- ökocímkével van ellátva, és megfelel a legújabb előírásoknak is.