Szőnyegápolás
Tisztább. Szárazabb. Gyorsabb. A kényelem és teljesítmény jegyében tervezték

Thumbnail Thumbnail

A Diversey teljes körű szőnyegápolási termékválasztékot kínál, amely eltávolítja a foltokat és más szennyeződéseket, és lehetővé teszi a mélytisztítást, amely mély első benyomást gyakorol a vendégekre. A nagy teljesítményű samponoktól a nagynyomású extraháló eszközökig szőnyegtisztító rendszereinkkel bármilyen szőnyeg tisztítását el tudjuk vállalni.


Iparágvezető megoldásaink teljes körű megoldásokat kínálnak szőnyegápoláshoz a megfelelő felszereléssel és szőnyegtisztító-, illetve folteltávolító vegyszerekkel. Szárazhab-rendszerünk gyorsabban szárad, tisztít és extrahál úgy, hogy a szennyeződést magába szívja, kiszárítja, hogy később porszívózással eltávolítható legyen. A Diversey minden nap használandó folteltávolító szerei megakadályozzák, hogy a túlságosan is jól ismert balesetek, mint például a kiömlött gyümölcslé, vörösbor, kávé, vagy akár vér is nyomot hagyjanak a szőnyegen.

A Diversey szőnyegápolási termékei padlóápolási termékcsaládunk csak egy bizonyos részét képezik a vegyszerektől, alkalmazási eszközöktől az intelligens gépeken át a minőségi eredményeket biztosító képzésig és támogatásig. Mi vagyunk ügyfeleink megbízható, teljes körű megoldásokat nyújtó partnere.