Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási megoldások
A Diversey tanácsadó csoportja vagyunk, szakterületünk az élelmiszer-biztonság, a kockázatkezelés, az operatív hatékonyság és a márkavédelem. Világszerte hatékony, időszerű és praktikus megoldásokat szállítunk élelmiszer-kiskereskedelmi, ételszolgáltatási és vendéglátóipari ügyfeleink számára.
Küldetésünk
Célunk, hogy szakértői segítséget nyújtsunk a ügyfeleink vállalkozása és ügyfeleinek testreszabott, teljes körű minőségirányítási megoldásokkal történő védelme érdekében.
Víziónk
Az általunk kínált szolgáltatások a minőségjavító elvén alapulnak.
Ügyfeleink igényeitől és prioritásaitól függően képesek vagyunk teljes rendszereket, illetve csak néhány célzott szolgáltatást kiépíteni.
- A rendszerek kiépítése
- Végrehajtás és képzés
- Ellenőrzés
- Testreszabott tanácsadás
Tapasztalt tanácsadóink feladata, hogy testreszabott szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleink számára. A megadott működési igények és specifikációk alapján munkatársaink kifejezetten az ügyfelek igényei alapján tervezett, egyedi programot dolgoznak ki.
A Diversey Consulting kiterjedt szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a kormányzattal és a nemzetközi ügynökségekkel való együttműködésben a következő ágazatokban: élelmiszer-előállítás, élelmezési szolgáltatási láncok, vendéglátás és élelmiszer-kiskereskedelem az alább felsorolt területeken:
- HACCP tanúsítás előkészítése
- Címkézési irányelvek és jogszabályok
- A szabványok fejlesztése
- Benchmarking
- Élelmiszer-hulladék kezelése
- A GFSI rendszer bevezetése
- Folyamatos fejlesztési programok
Segítünk az élelmiszerbiztonsági infrastruktúra felépítésében azáltal, hogy biztosítjuk a szabályozási tanácsadást és megfelelőség-ellenőrzéseket, dokumentum-ellenőrzést és az alapvető bevált gyakorlatok, a HACCP és az élelmiszer-biztonsági rendszerek végrehajtását.
Ebben a kulcsfontosságú szakaszban mindent megteszünk annak érdekében, hogy alaposan elemezzük ügyfeleink igényeit és korlátait, mielőtt meghatároznánk a megoldást (megoldásokat), és azok megvalósításának lehetséges módozatait.
Különféle képzési programokat kínálunk, és együtt dolgozunk ügyfeleinkkel az operatív igényeiknek megfelelő tanulási megközelítés megtervezésében. Tananyagaink osztályteremben, helyszíni vagy online tanulással is oktathatók.
Az élelmiszer-biztonsági tananyagainkat műszaki szakértőink fejlesztik ki a nemzetközi szabványoknak megfelelően, és felkészítik a hallgatókat a következő lépés megtételére, például a ServSafe, a nemzeti nyilvántartással kapcsolatos, vagy az NFSTP-vizsgákra.
Legnépszerűbb képzési programjaink: élelmiszer-biztonság az élelmiszer-kezelők számára, HACCP képzés, vezetők és felügyelők képzése, allergén-tudatosság stb.
E-tanfolyamok
Létrehoztunk számos online élelmiszer-biztonsági képzési és coaching modulokat, amelyeket kifejezetten az élelmiszer-kiskereskedelem, az étkeztetési és a vendéglátóipari szolgáltatók számára terveztek. Új e-tanulási rendszerünk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy olyan fontos kérdésekkel foglalkozzanak, mint a globális következetesség, a belső és külső szabványok teljesítése, a több nyelvre vonatkozó követelmények és a képzési költségek kezelése.
Auditáló és ellenőrző programokat kínálunk ügyfeleink műveleteinek teljes megfelelése érdekében. Elkötelezettek vagyunk a legkorszerűbb auditálási és adatkezelési technológiákat alkalmazása iránt, világszerte a nap 24 órájában hozzáférhető adatokkal a vállalkozások teljesítményének folyamatos mérése és nyomon követése érdekében.
Auditáló programjaink segíthetnek ellenőrizni és felülvizsgálni a műveletek megfelelőségét a következő területeken:
- Élelmiszerbiztonság
- Fenntarthatóság
- Munkahelyi egészség és biztonság
- Forgalmazók ellenőrzése
- Raktári és disztribúciós auditok
A Diversey Consulting szakértői világszerte tanácsadási, képzési szolgáltatásokat nyújtanak élelmiszer-szolgáltatási, élelmiszer-kiskereskedelmi és vendéglátóipari ügyfeleik számára üzleti értékeik megteremtése és megőrzése érdekében.
Amit kínálunk
- Az élelmiszerbiztonsággal és a higiéniával, az munkahelyi egészséggel és biztonsággal, a fenntarthatósággal és az élelmiszer-hulladék kezelésével kapcsolatos szakértői megoldások.
- Globális lefedettség helyi szakemberekkel.
- Fejlett technológiák a megfelelő audit-folyamatokhoz, képzéshez, hőmérséklet-megfigyeléshez, nyilvántartáshoz és az ügyfelek megtartásához.
- Mélyreható ismeretek az élelmezés, vendéglátás, valamint az élelmiszer kiskereskedelem és gyártás területén
Hogyan működünk?
Teljes mértékben támogatjuk ügyfeleinket az „egy projekt - egy csapat” elv követésével. Minden projekthez külön csapatot jelölünk ki annak sikeres végrehajtása érdekében.
Munkatársaink
Tanácsadóink magasan képzett szakemberek, akik változatos szakmai háttérrel rendelkeznek, hogy megfeleljenek az egyedi feladatok kihívásainak és követelményeinek.
- Több mint 100, a következő tanúsító testületek által regisztrált oktató – NEHA, ServSafe, NRFSP, NFSTP, CIEH, IRCA, RABSQA
- Több mint 40 vezető értékelő – ISO 9000, ISO 22,000, 14001, 18001
- Több mint 80 mesterfokozatú diplomával / posztgraduális diplomával rendelkező munkatárs
- Állatorvosok, mikrobiológusok és élelmiszer-tudósok
- Több mint 100 környezettudós és élelmiszertechnológus
A szabályozó ügynökségekkel és az ipari partnerekkel, például a GFSI-vel és az IAFP-vel folytatott szoros együttműködés és kapcsolattartás révén elősegítjük, hogy ügyfeleink mindig egy lépéssel az élelmezésbiztonsági kihívások előtt járjanak.