Okos megoldások
Folyamatos fejlesztés

Thumbnail Thumbnail

A Diversey a higiéniai megoldások globális vezetője, speciális és irányítói szakértelemmel az élelmezési szolgáltatások területén.

 

Termékek és adagoló rendszerek

A teljesítmény, a biztonság és az egyszerűség biztosítása érdekében kiválasztott termék- és rendszercsalád. A megoldások gyakran koncentrált, biztonságos és könnyen használható hígítás-ellenőrző berendezéssel adagolható vegyipari termékekre támaszkodnak, . A Diversey adagolóplatformjai a hígítás ellenőrzésére, az alkalmazottak biztonságára és a könnyű használatra összpontosítanak. Az ügyfeleink által szabadon kölcsönözhető berendezéseket a Diversey műszaki szakemberei tartják karban.

 

Bérleti megoldások

A Diversey világosan átlátja azt a környezetet, amelyben versenyez, és azt, hogy az új üzleti megoldások mennyire jelentős szerepet játszhatnak a termelékenység és a versenyképesség növelésében. Azért működünk együtt partnereinkkel, hogy finanszírozási megoldásokat nyújtsunk az Ön vállalkozásával kapcsolatos célkitűzések teljesítéséhez, hogy a mosogatógépeket egyszerűen frissíthessük vagy korszerűsíthessük, a kifizetéseket hozzáigazítsuk a felhasználáshoz, illetve az igényeinek változása esetén továbbra is rugalmasan működhessünk.

Szervíztámogatás

Minden Diversey-eszköz telepítése ugyanazt a folyamatot követi, hogy ügyfeleink műveleteit a változás a lehető legkevésbé befolyásolja. Az összes felszerelés és vegyszer támogatása a helyszínen történik. 

 

Értékjelentés

A Diversey műveleteinek kulcsfontosságú eleme a pontos és időben történő jelentéstétel. A szolgáltatási csoportjaink a legkorszerűbb jelentéstételi eszközöket használják a jelenlegi és potenciális problémák áttekintésére, ellenőrzésére és jelentésére, miközben jelzik  a teljesítmény javulását is.

 

Képzés és eljárások

Minden Diversey megoldás esetén egy átfogó képzési program épül be az ajánlatba, legyen az indítóképzés, időszakos képzés vagy a Diversey Műszaki Műveleti Csoport testreszabott szakterülete / problémamegoldása, ezzel biztosítva, hogy az alkalmazottak rendelkezzenek a berendezések működtetéséhez és a megoldások megfelelő felhasználásához szükséges ismeretekkel.

 

Éttermi megjelenési program

A vonatkozó piackutatás eredményei szerint egy étterem megjelenése elengedhetetlen az ügyfelek elégedettsége, a visszatérési ráta és a szóbeszéd útján terjedő ismertség szempontjából és éppen ezért létfontosságú az étterem jövedelmezősége szempontjából is. A Diversey éttermi megjelenési programját úgy fejlesztették ki, hogy különös figyelmet fordítson az éttermek vendégtéri takarítására és megjelenési igényeire, folyamatosan javítva a takarítási eredményeket és végső soron az ügyfelek elégedettségét.

 

Fenntarthatóság

Hisszük, hogy a fenntarthatóság és az egészséges üzleti működés kéz a kézben járhat. A környezet védelmét szolgáló megoldások jövedelmezőbbek és jó üzleti gyakorlatok mind mostanra, mind a jövőre nézve. Ugyanakkor lehetővé teszik számunkra, hogy felelősségünket a szélesebb közösség előtt is ismertessük, amely a Diversey-étosz egyik kulcsfontosságú eleme.
 

Food Service Smart Solutions

 

A Diversey a következő programelemeket kínálja ügyfelei számára:

  • A kategóriában legjobb elérhető adagoló- és elosztórendszerek garantálják a legalacsonyabb tulajdonlási összköltségeket
  • Testreszabott képzés, személyesen vagy interneten, a Diversey e-tanulási platformja segítségével
  • Országos szintű szolgáltatás, amelynek célja a legjobb megoldás biztosítása ügyfeleink számára. Ez magában foglalja az élelmiszer-biztonsági ellenőrzések elvégzésének képességét.