SURE
A természet erejével a biztonságos és fenntartható takarításért

Thumbnail Thumbnail

A ragyogó konyháért
 

Környezetbarát SURE konyhaápolási termékeinket elsősorban a kereskedelmi konyhák számára fejlesztettük ki, és minden tisztítási kihívásnak megfelelnek. A tányérok, rostélyok, padlók és egyéb konyhai felületek tisztítására használja a SURE fenntartható termékeit!


SURE Hand Dishwash (kézi mosogatószer)

      SURE hand Dishwash

Koncentrált kézi mosogatószer főzőedények, főzőserpenyők, poharak, üvegedények és minden mosogatható konyhaedény tisztításához. EU-ökocímke tanúsítvánnyal.


SURE Interior & Surface Cleaner (belső téri és felülettisztító)

SURE Interior Surface Cleaner

Koncentrált, univerzális tisztítószer a kemény felületek, például a padló, a falak, az ajtók, a mennyezet és az általános felszerelések tisztításához.

 

SURE Cleaner & Degreaser (tisztító és zsíroldó szer)

       SURE Cleaner Degreaser

Koncentrált, nagyteljesítményű zsíroldó szer a konyhában lévő erősen szennyezett felületek, például felszerelések, páraelszívók, főzőlapok és asztalok tisztításához.


SURE Descaler (vízkőoldó)

SURE Descaler

Koncentrált, savas kémhatású tisztítószer a vízkő eltávolításához a konyhai felszerelésekről és eszközökről, valamint a mosogatógépekből.SURE Glass Cleaner (üvegtisztító)

SURE Glass Cleaner
Használatra kész tisztítószer a csíkmentes üvegtisztításhoz.


SURE Grill Cleaner (grilltisztító)

SURE Grill Cleaner
Tisztítószer az erősen szennyezett felületek, mint például sütők, rostélyok mindennapos tisztításához.


SURE Cleaner Disinfectant  (tisztító fertőtlenítőszer)

SURE Cleaner Disinfectant
Koncentrált mosó- és fertőtlenítőszer az élelmiszer-ipari helyiségek minden felületének tisztításához és fertőtlenítéséhez.


SURE Cleaner Disinfectant Spray (tisztító fertőtlenítő spray)

SURE Cleaner Disinfectant Spray
Használatra kész tisztító- és fertőtlenítőszer az élelmiszer-ipari helyiségek minden felületének tisztításához és fertőtlenítéséhez.SURE Floor Cleaner (padlótisztító)

SURE Floor Cleaner
Koncentrált, alacsony habzású napi tisztítószer minden vízálló keménypadlóhoz. Minden típusú takarítási eljárással használható.

 

Divermite™

A Divermite adagolórendszerrel garantált a megfelelő adagolás, a folyamatos tisztítási teljesítmény és a tökéletes eredmény. A Divermite egy falra szerelhető adagolórendszer, amely biztonságosan és egyszerűen adagolja a tisztítószereket a lehető legalacsonyabb tulajdonlási összköltséggel.
 

  • Hatékony - egyszerű termékadagolás a következetes tisztítási eredmények eléréséhez
  • Hatékony - a lassan visszaálló adagológomb biztosítja a termék hatékony felhasználását, túladagolás nélkül
  • Biztonságos - az adagoló és a zárt csomagolás csökkenti a hibákat és kiküszöböli a termék bőrre jutásának kockázatát
  • Egyszerű - csak a gomb megnyomására van szükség a szín- és palackkódos adagolón, hogy a megfelelő termék kerüljön kiadagolásra
  • Fenntartható - teljesen kiüríthető és újrahasznosítható terméktasakok

 

SURE Hand Diswash (kézi mosogatószer)
 

101100584-SURE Hand Dishwash Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Koncentrált kézi mosogatószer edények, poharak, üvegedények és az összes mosható edény tisztításához rugalmas Divermite tasakban, amelyet a Divermite adagolórendszerrel kell használni.


SURE Interior & Surface Cleaner (Belső és felülettisztító szer)

100918734-SURE Interior _ Surface Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Koncentrált univerzális tisztítószer kemény felületek, például padlók, falak, ajtók, mennyezetek és általános felszerelések tisztításához rugalmas Divermite tasakban, amelyet a Divermite adagolórendszerrel kell használni.

SURE Cleaner & Degreaser (tisztító- és zsírtalanító szer)

100919219-SURE Cleaner _ Degreaser Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Koncentrált nagyteljesítményű zsírtalanító készülék a konyhában lévő összes erősen szennyezett felület, például felszerelések, páraelszívók, tűzhelylapok és asztalok tisztításához rugalmas Divermite tasakban, amelyet a Divermite adagolórendszerrel kell használni.


SURE Cleaner Disinfectant (tisztító fertőtlenítőszer)

100919220-SURE Cleaner Disinfectant Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Koncentrált mosó- és fertőtlenítőszer az élelmiszer-helyiségek minden felületének tisztításához és fertőtlenítéséhez rugalmas Divermite tasakban, amelyet a Divermite adagolórendszerrel kell használni.


SURE Floor Cleaner (padlótisztító)
 

100919506-SURE Floor Cleaner Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Koncentrált, alacsony habzású napi tisztítószer minden vízálló kemény padlóhoz rugalmas Divermite tasakban, amelyet a Divermite adagolórendszerrel kell használni. Minden tisztítási módszerhez ajánlott.

SURE Washroom Cleaner (mosdótisztító)

100919507-SURE-Washroom-Cleaner-Divermite-Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Koncentrált napi tisztítószer minden vízálló kemény felülethez, például WC-khez, csempékhez és porcelánhoz a mosdókban, rugalmas Divermite tasakban, amelyet a Divermite adagolórendszerrel kell használni.

 

SmartDose™

 

A SURE termékcsalád a SmartDose rendszerében is elérhető, amely egy rendkívül innovatív, hordozható és kényelmes adagolórendszer a kis léptékű műveletekhez, így lefed minden napi takarítási igényt. A SmartDose a szokásos és a használatra kész termékekkel összehasonlítva csökkenti az ökológiai lábnyomot a kevesebb csomagolóanyag, termékmennyiség, tárolási és szállítási igény révén.

  • Hatékony - pontos adagolás az egyenletes takarítási eredmények eléréséhez
  • Hatékony - fedezi az összes napi takarítási igényt
  • Biztonságos - zárt rendszer a maximális biztonság és költségszabályozás érdekében
  • Egyszerű - intelligens szivattyú az adagolás változtatása érdekében mosogatók tisztításához, szórópalackos vagy vödrös takarításhoz. Minimális felhasználói képzés
  • Fenntartható - kevesebb csomagolóanyag, tárolás és szállítás a felhasználásra kész termékekhez képest


SURE Interior & Surface Cleaner (Belső téri és felülettisztító)
 

100920827-SURE Interior _ Surface SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

Koncentrált, univerzális, SmartDose rendszerű mosószer a kemény felületek, például a padlók, a falak, az ajtók, a mennyezetek és általános eszközök tisztításához.

 SURE Cleaner & Degreaser (tisztító- és zsíroldószer))

100919510-SURE Cleaner _ Degreaser SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

SmartDose rendszerű, koncentrált, nagyteljesítményű zsírtalanító szer a konyha összes erősen szennyezett felületei, például a berendezések, páraelszívók, főzőlapok és asztalok tisztításához a könnyű használat érdekében.

SURE Cleaner Disinfectant (tisztító- és fertőtlenítószer)

100950555-SURE Cleaner Disinfectant SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

SmartDose rendszerű, koncentrált mosó- és fertőtlenítőszer az élelmiszer-ipari helyiségek minden felületének tisztításához és fertőtlenítéséhez a könnyű használat érdekében.


SURE Floor Cleaner (padlótisztító)

 MU-100920829-SURE_Floor_Cleaner_in_SmartDose-CMYK-20x20cm.jpg

Koncentrált, SmartDose-rendszerű, fékezett habzású napi tisztítószer minden vízálló kemény padlófelülethez az egyszerű használat érdekében. Minden tisztítási módszerhez ajánlott.
 

Szigorú hatékonysági követelményeink mellett tiszteletben tartjuk környezetünket és az emberi egészséget. Minden egyes környezetbarát termékünk növényi alapanyagokból készül. Az összetevők megfelelnek a tipikus öko-tanúsítási követelményeknek, és adott esetben EU-ökocímkével vannak ellátva. A kiváló teljesítményt a szigorú tesztelés garantálja, és a Diversey piacvezető tisztító megoldások fejlesztésével kapcsolatos szakértelmén és globális tapasztalatain alapul.