SURE®
Természetes tisztítószerek

Thumbnail Thumbnail

A természet ereje


A SURE® növényi alapú, 100% -ban biológiailag lebomló* tisztítószerek átfogó termékcsaládja, amelyek biztosítják a szükséges professzionális tisztítási eredményeket – miközben biztonságosak az emberek és a környezet számára is. A SURE® természetes tisztítószerek biztonságot és fenntarthatóságot garantálnak a teljesítmény veszélyeztetése nélkül.


Biztonságos és fenntartható minden tisztítási igényhez

A SURE® garantálja azt tisztítási teljesítményt, amely a vendégek és az alkalmazottak egészségének és jólétének védelme érdekében szükséges, miközben javítja a márka hírnevét.

A megújuló forrásokból származó, környezetbarát alapanyagokból készülő SURE® termékek megfelelnek a konyhával, a létesítményekkel és a személyhigiéniával kapcsolatos mindennapi igényeknek.

 

Természetesen és egyszerűen hatékony

A SURE® termékek növényi alapú összetevőket tartalmaznak, amelyek jellemzően az agrár-élelmiszeripar melléktermékeiből, vagyis cukorrépából, kukoricából, szalmakorpából, búzakorpából és kókuszdióból származnak. A termékek nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, illatszereket, kvaterner ammóniumvegyületeket, klórt, foszfátokat vagy oxidvegyületeket.
 

Egyszerű és biztonságos az alkalmazottak számára

Az összes SURE® termék a legalacsonyabb veszélyességi osztályba sorolható, mivel a takarítás során sem védőkesztyűt, sem védőszemüveget nem kell viselni. **

A SURE® termékek biztonságosak és könnyen kezelhetők, és nem igényelnek külön felhasználói képzést. A rövid, lényegre törő felhasználói útmutatók és az egyszerű, színkódolt címkék biztosítják a termékek megfelelő használatát.

A SURE® termékek kaphatók szórófejes flakonokban és kannákban, valamint a Diversey Divermite™, SmartDose™, QuattroSelect™ és a Soft Care™. adagolórendszereiben. A rendszerek megbízható technológiája a termékek átfogó választékával kombinálva tökéletes eredményeket biztosít minden tisztítási igényhez.


Megbízható szakértők ajánlásával 

A Diversey a teljes körű ipari és kereskedelmi higiéniai megoldások globális szintű piacvezető vállalata. Megértjük a takarítási kihívásokat, amelyekkel ügyfeleink minden nap szembesülnek, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az emberek életét fenntartható és hatékony professzionális megoldásokkal tegyük jobbá.

A SURE® képviseli globális elkötelezettségünket olyan professzionális tisztítószerek szállítása iránt, amelyek megfelelnek a legszigorúbb hatékonysági követelményeknek is a környezet és az emberi egészség tiszteletben tartásával.

 


* Egy független OECD 301B értékelés alapján.
** Kivéve a sütőtisztítást ( https://sds.diversey.com)
Lehet, hogy nem minden termék érhető el minden európai országban. Európán / Közel-Keleten kívül nem kapható.