Room Care Pur-Eco szobatakarítás

Thumbnail Thumbnail

A Fenntartható Szobák elnevezésű programunk támogatja ügyfeleink fenntarthatósági erőfeszítéseinek optimalizálását. Függetlenül attól, hogy kérik-e a zöld szálloda minősítés odaítélését, támogatjuk ügyfeleinket fenntarthatósági helyzetük javításában. Fenntartható Szobák elnevezésű programunk a takarítás és egyéb szállodai műveletek elvégzése során használt vegyszerekre, eszközökre és gépekre is kiterjed. Teljes körű csomagot kínálunk ügyfeleink számára szervizeléssel, képzéssel, támogatással, telepítéssel és nyomon követéssel. Biztosítjuk a helyes környezetgazdálkodási gyakorlatot, és lehetővé tesszük a víz-, vegyszer- és csomagolóanyag-fogyasztás mennyiségének csökkentését.

 

Az általunk hozzáadott érték:


• Képzések és eljárások: A GUEST képzési és információs könyvtárunk, valamint szakértőink segítenek ügyfeleink számára a fenntartható gyakorlatok kialakításában
• Adagolóplatformok: iparágvezető szakértelmünk és ügyfeleink együttműködése segítségével fejlesztettük ki adagoló- és hígító berendezéseinket azzal a céllal, hogy optimális adagolást és hígítást biztosítsunk az adott vállalkozás számára
• Konzultációs szolgáltatások: független tanácsadói szervezetünk támogatja a szállodák fenntarthatóbbá tételét 
• Telepítés és támogatás: Szervíztechnikusi és értékesítési látogatásainkkal dolgozunk a szükséges fenntarthatósági eredmények elérése érdekében
• Fenntarthatóság: Fenntarthatósági megközelítésünkkel erősítjük a fenntarthatóság három pillérét: „emberek, profit, bolygó”

A Room Care Pur-Eco termékcsalád egyszerű megközelítést biztosít ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Az új Pur-Eco szobatakarítási termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy tovább javítsa a vállalkozások környezetvédelmi tevékenységeit. A termékcsalád lefedi az összes fő alkalmazást, amelyre szükség van a különböző helyiségek hatékony takarításához.

 

A szobaápoló Pur-Eco termékcsalád az alábbi öt termékből áll:

R1-plus Pur-Eco: WC-tisztítószer

R2-plus Pur-Eco: Kemény felületek tisztítószere 

R3-plus Pur-Eco: Általános felület- / üvegtisztító

R9-plus Pur-Eco: Savas keményfelület-tisztító szer

R10-plus Pur-Eco: Semleges kémhatású padlótisztító szer

 

Minden termék EU öko-emblémával (EU Flower) tanúsított, amely a zöld szállodák tanúsítási programjára való jelentkezés egyik legfontosabb kritériuma. Költséghatékony termékek, minimális környezeti hatással és kevés csomagolási hulladékkal.

 

A Diversey környezetvédelmi tanúsítással rendelkező tisztítószerei elérhetőek konyhai, épülettisztítási, személyi és mosodai használatra is.