Szobatakarítás
A kijelentkezéstől a következő vendég bejelentkezéséig minden perc számít.

Thumbnail Thumbnail

A vendégszobát gyorsan, hatékonyan és kiváló minőségben kell kitakarítani ahhoz, hogy a következő vendég is a lehető legjobban érezze magát a szállodában.

 

Mindent a vendégek elégedettsége és a szálloda működésének fenntarthatósága és hatékonysága érdekében teszünk. A versenyelőny megőrzése érdekében bevezettük a rendkívül sikeres Room Care™ megoldásunkat, majd kicsit felfrissítettük.

 

Javítottunk a legjobbra értékelt vegyszereink teljesítményén. Ezentúl mindegyik nagyobb koncentrációban, biztonságos és ellenőrzött adagolókból kerül kiadagolásra. Gyorsabb, hatékonyabb és fenntarthatóbb takarítás az ügyfelek elégedettségének, vagy a működési költségek veszélyeztetése nélkül. Minden illatszerünk illata harmonizál egymással és kellemes illatú. A vendégeket először a légfrissítő friss illata köszönti majd.

 

A takarítás általunk megfogalmazott 5 előírása és a lehető legjobb munkaeszközök használata maximalizálja a Room Care™ vegyszereinek hatékonyságát, és elősegíti, hogy a takarítás egyszerű és hibamentes legyen. Akár egyetlen porcsomó, vagy nem ragyogóan tiszta mosdókagyló is foltot ejthet a szálloda jó hírnevén.


A napi takarítási rutint kiterjesztettük a speciális területek tisztításra is. A megcélzott vendégelégedettség a takarított felületek részleteiben rejlik.


Nem utolsósorban pedig bármelyik szállodai szoba teljes körűen tisztítható azokkal a koncentrált, ökocímkével ellátott vegyszerekkel, amelyeket a megújult Room Care™ hordtálcánkkal kombinálva használunk, amelyet okosan, ergonómiai szempontok figyelembe vételével terveztünk újra biológiailag lebontható anyagokból. Tökéletes megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnék csökkenteni ökológiai lábnyomukat és fenntarthatósági teljesítménycélokat tűztek ki maguk elé.

A második generációs Room Care™ most a prémium minőségű, teljes körű szolgáltatást nyújtó takarítási megoldások etalonja.